fbpx

Весь салон слухав мильну оперу, насторочивши вуха. Якась неприємна наречена з розряду «останній шанс», яка прийшла з купою кудкудакаючих родичок, глянула поблажливо і сказала: – Раз вам ця сукня вже ні до чого, то я забираю

Одна дівчина, Соня, вибирала в салоні весільну сукню, металася між відкритими плечима, відритою спиною і он тим, з круживами.

Тут їй приходить есемеска від нареченого. Зміст такий: Прощавай. Вже не треба.

Думала розігрує… Подзвонила.

Він довго мимрив про згасле багаття і покрите попелом вугілля, але з’ясувалося, що тут згасло, тому що розгорілося в іншому місці. Словом, речі свої забрав, прости і забудь. І телефон відключив.

Весь салон слухав мильну оперу, насторочивши вуха. Якась неприємна наречена з розряду «останній шанс», яка прийшла з купою кудкудакаючих родичок, глянула поблажливо і сказала:

– Раз вам ця сукня вже ні до чого, ось це – з відкритою спиною, плечима і кружевом, то я його забираю!

– Ще чого! – сказала дівчина Соня. – Вам до нього не дохуднути ніколи. Беру без примірки. І не упаковуйте, відразу одягну.

І одягла, і пішла, виблискуючи чарівною спиною і плечима і підмітаючи тротуари пишною мереживною спідницею. І стала причиною кількох невеликих зіткнень на дорозі.

А потім Сергій А. пояснював друзям, чому так поспішно одружився: «Для чого, мовляв, тягнути?! Футболка то у нареченої вже було … »

Автор: Hаталiя Bолнiстая.

Фото – ілюстративне, з відкритих джерел.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page