fbpx

Весілля, на якому я все усвідомила

Я стояла в довгій чорній сукні до підлоги, тримаючи в руках шикарний букет з троянд і спостерігала, як моя найкраща подруга виходить заміж за чоловіка своєї мрії.

Я була щаслива за неї. Вони так підходять один одному.

У цей момент, основна маса гостей перебувала в довгому коридорі в очікуванні своєї черги, щоб підійти і привітати молодих.

Я дивилася на натовп людей, намагаючись очима знайти людину, з якою приїхала. Нарешті я його побачила. Я побачила його тyпий вираз обличчя, з яким він возився зі своїм телефоном. Я відчула презирство, жаль і образу.

Подивившись на наречену, глибоко зітхнувши, знаючи, що мій чоловік і я ніколи не були такі щасливі, як вони зараз. Всі ці три роки в шлюбі я просто обманювала себе.

У цей момент до мене прийшло усвідомлення того, що я ніколи не любила його.

В ту ніч я випила багато винa, коли прокинулася я не пам’ятала, як дісталася до будинку. Тихо сівши на край ліжка мовчки пообіцяла собі, що наступного разу у мене вийде.

Коли-небудь я зможу сказати чоловікові: “Я хочу з тобою розлучитися”.

Я хочу поділитися своїм досвідом, не варто приймати поспішних рішень. Якщо любові немає до весілля, то і після вона навряд чи з’явиться.

Мій чоловік хороша людина, але я до нього нічого не відчуваю і жити так нестерпно. Щоранку я прокидаюся і дивлюся на нього з повною байдужістю. Думаю, він це розуміє, але чомусь жодного разу не спробував поговорити на цю тему.

Мені завжди не вистачає духу, щоб зізнатися йому.

Як сказати чоловікові, щоб не сильно пoрaнити його? Напишіть в коментарях.

Читайте також: Нереально ніжний сметанник за 10 хвилин(плюс час на випічку)

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page