fbpx

Весіллю бути: перша пропозиція руки і серця у програмі “Як вийти заміж” (фото)

Спецвипуск «Як вийти заміж» зібрав разом улюблених героїв усіх сезонів проекту « Холостяк ». Хто зустрів справжню любов? Хто чекає поповнення в родині? Кому зробили пропозицію руки і серця прямо в студії? Фінальний в цьому році 11 спецвипуск «Як вийти заміж» пост-шоу «Холостяк» 8 сезон від 01.06.2018 розповість всі подробиці, пише СТБ

Господиня студії пост-шоу Холостяк «Як вийти заміж» Роза Аль-Намрі прийняла багато гостей з різних сезонів проекту. Разом з експертами Тетяною Ларіної, Богданом Юсипчуком, Ганною Калиною вони обговорювали гострі ситуації і цікаві зміни в житті героїв проекту.

Учасниця «Холостяк» -7 Марго вийшла заміж і чекає на дитину. До студії «Як вийти заміж» дівчина прийшла в супроводі чоловіка. Разом з Розою закохані обговорили історію знайомства і подружнє життя. Марго рада, що знайшла свого чоловіка і зараз щаслива в шлюбі.

Холостяк-7 Дмитро Черкасов в спеціальному відеозверненні розповів про особисте життя . У чоловіка є кохана дівчина, з якою він дуже щасливий. Звуть її Олександра. Решта подробиць Дмитро поки що залишив в секреті.

Читайте також: «ХОЛОСТЯК» 7 СЕЗОНУ ДМИТРО ЧЕРКАСОВ РОЗСЕКРЕТИВ ІМ’Я СВОЄЇ ОБРАНИЦІ (ВІДЕО)

Учасниця «Холостяк» -8 Римма приїхала на зйомки з коханим. Дівчина розповіла історію їхнього знайомства і як зараз розвиваються відносини. Прямо в студії чоловік зробив їй пропозицію руки і серця! Римма на сьомому небі від щастя.

Ще одна учасниця «Холостяк» -8 – Марина – розповіла, як їй вдалося впоратися з почуттями до Рождена. Зараз у дівчини все добре. Марина навчилася жити в гармонії з собою і зустріла кохану людину.

Також гостями студії стали учасниці «Холостяк» -8 Настя, Яна, Оля, Наташа, Аня. Дівчата активно займаються кар’єрою і втілюють свої мрії в життя.

Фінал пост-шоу «Холостяк» -8 дав відповідь на головне питання – разом чи Іванка та Рожден Анусі після закінчення проекту? На жаль, пара розлучилася.

You cannot copy content of this page