fbpx

Віднедавна я зауважила, що невістка таємно розмовляє по телефону. Як тільки лунав певний рингтон, вона відразу намагалася вийти з кімнати, щоб залишитися наодинці з собою. Спочатку це було не дуже помітно, а потім просто дзвінки почали лунати все частіше і частіше

Моя невістка дуже хороша людина. Знаю, що свекрухи зазвичай лають дружин своїх синів, але у мене зовсім інша історія. Моя невістка мені як донька. Вона змогла допомогти мені по здоров’ю, коли я зовсім здала. Якби не вона, то я могла б зараз вже і не жила.

А ось про свого рідного сина не можу сказати того ж. Хоч він і моя дитина, але як людину я його не розумію. Він дуже складний і важкий чоловік. Він дозволяє собі чоловічі вольності, причому зовсім цього не приховуючи. Невістка дуже мудра жінка. Вона робить вигляд, що нічого не помічає. Для неї сім’я – це найголовніше.

Мені як жінці шкода її. Я б не змогла так самовіддано поводитися. Жоден чоловік не вартий того, щоб терпіти його відкриту невірність. А вона може. І терпить. Я ж, в свою чергу, намагаюся всіляко їй допомагати. У неї завжди є можливість, піти погуляти зі своїми подругами і розвіятися від сімейної рутини. Мені просто страшно стає від думки про те, що вона може покинути чоловіка і піти. Він не заслуговує такої жінки, але для мене він, перш за все, дитина. Який не який, але я його все одно люблю.

Віднедавна я зауважила, як невістка таємно розмовляє по телефону. Як тільки лунав певний рингтон, вона відразу намагалася вийти з кімнати, щоб залишитися наодинці з собою. Спочатку це було не дуже помітно, а потім просто дзвінки почали лунати все частіше і частіше.

Практично після кожного такого дзвінка, вона збиралася і йшла у своїх справах. Але мені  ж то не двадцять років, щоб я повірила таким збігам. З одного боку я рада за неї як за жінку. Але як свекрухи, мені дуже неприємно усвідомлювати, що мого сина обманюють.

Кілька разів ненароком я цікавилася від кого ці дзвінки. Але вона все звела в жарт і починала збиратися на вулицю. Синові поки не говорю. Не хочу, щоб він почав свої розборки, тоді як у самого рильце в пушку. Просто я розумію, що якщо він її зачепить, то вона не буде більше терпіти його поведінку по відношенню до неї. І тоді вони точно розійдуться. А мені цього зовсім не хочеться.

А з іншого боку, мені дуже неприємно ставати співучасницею наставлення рогів власного сина. Ось і думаю цілими днями, як же правильніше вчинити в такому випадку.

Після таких зустрічей невістка повертається додому щасливою і дуже красивою. Як же, все-таки, увага чоловіка красить справжню жінку. Вона стає найпрекраснішою, коли її люблять і піклуються про неї.

Мій син, на жаль, не цінує того, що має. Він занадто самовпевнено поводиться зі своєю дружиною. Якщо бути чесним, він заслуговує, щоб дружина пішла від нього. Але в такому разі у мене почнуться проблеми. А мені зовсім не хочеться на старості років займатися своїм дорослим сином.

Ось і хвилююся, бо не можу визначитися, що робити ?! Як зберегти їх сім’ю?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page