fbpx

Відома українська співачка вийшла заміж: фото з весілля

Обранцем став француз.

Співачка і письменниця Ірена Карпа втретє пішла до вівтаря. Обранцем зірки став нащадок Віктора Гюго, про якого вона неодноразово згадувала в інтерв’ю.

Ірена Карпа вирішила розповісти про саму церемонію. За її словами, вони з чоловіком влаштували вечірку для друзів, де поєднали українську кухню і елітний aлкoгoль.

«Ми просто зробили вечірку для друзів, дуже розслаблену. Ми зняли лофт в Маре, там навіть був маленький басейн, де всі діти радісно купались, бо дорослі туди б не влізли. Концепція була така, що вuна були французькі, бургундські і шампанське, а кухня – українська », – зізналася Ірена Карпа.

Читайте також: ПРИНЦЕСА ЄВГЕНІЯ І КОЛИШНІЙ ОФІЦІАНТ ДЖЕК БРУКСБЕНК ОДРУЖИЛИСЯ: ФОТО З ВЕСІЛЛЯ

Обранцем співачки став нащадок роду легендарного письменника Віктора Гюго – Людовик-Кирило Требюше. За його словами, запальну Ірену Карпу він зустрів у Франції, на другому тижні її переїзду.

“Ми познайомилися з нею всього через 13 днів після того, як вона приїхала до Франції з дипломатичною місією. Це був обід наших спільних друзів”,  – розповів Людовик-Кирило Требюше.

Чоловік довго доглядав за нею, згадує Ірена Карпа. До цього у Требюше був цивільний шлюб, в якому він прожив 12 років і мав 2 дітей. Однак нащадок Гюго наважився офіційно оформити стосунки з Іреною Карпою та зробив їй пропозицію. Згодом Требюше зізнався, що боявся втратити кохану, так як вона могла в будь-який момент повернутися в Україну.

«Він довго тягнув, говорив, що хоче запросити мене в один ресторан. Я думала, навіщо мені той ресторан, а потім у мене промайнула думка: невже він мені зараз буде освідчуваться в коханні? Ми сідаємо, настрій ще не дуже, він говорить: «Закрий очі», і дає мені на дотик коробку. З моїм життєвим досвідом зрозуміла, що це таке », – згадала визнання Ірена Карпа.

Джерело.

You cannot copy content of this page