fbpx

Відомий астролог розповіла, що потрібно встигнути зробити до кінця року

Відомий астролог з Києва Олена Осипенко каже, що в 2018 році в період з 1 липня і аж до 7 грудня не було жодного сприятливого дня. У нинішньому ж місяці астрологічна ситуація кардинально покращилася. А найсприятливішою вона стала в передноворічні дні, пишуть “Факти”.

– Справи, розпочаті аж до 28 грудня, мають особливо високі шанси принести бажаний результат , – розповіла виданню Олена Осипенко. – Я називаю такі періоди «випробування щастям». Настільки хороший фон склався через те, що Сатурн зараз проходить по 11-му Королівському градусі Козерога.

У січні астрологічна ситуація погіршиться. Вона ще більше посилиться двома затемненнями, які відбудуться цього місяця: 6 січня – сонячне, а 21 січня – місячне. Але я б не радила сумувати, адже несприятливі періоди – це вдалий час для того, щоб розібратися в собі і в своїх справах.

Такі періоди корисні, оскільки здатні робити нас мудрішими і сильнішими. Адже випробування загартовують. У підсумку все залежить від вас: якщо станете нервувати, налаштовуватися на деструктивний лад, то зруйнуєте себе зсередини і опинитеся біля розбитого корита.

Якщо ж будете наполегливо йти до своїх цілей, не скисати, то несприятливе розташування небесних тіл не має засмутити ваші плани. Так що не втрачайте внутрішньої рівноваги і стежте за гороскопами. Знаючи, коли очікуються важкі дні, ви маєте можливість не тільки підготувати себе до них, а й підтримати близьких людей добрими словами та справами.

Читайте також:  Дата народження розповість, який подарунок від долі ви отримали. Який ваш унікальний талант?

Свого роду бонусом стане ніч 6 січня: в пік місячного затемнення (його буде видно в північно-східній частині Азії і півночі Тихого океану. – Авт .), О 3 годині 42 хвилини за київським часом, загадувати бажання: воно обов’язково збудеться.

Опубліковано 25 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page