fbpx

Вікторія Сюмар пояснила, звідки взявся у її матері будинок під Києвом

Матір народного депутата Вікторії Сюмар продала свою квартиру у Погребищах, щоб купити ділянку “поближче до внуків”. Про це у Facebook написала народний депутат Вікторія Сюмар, передає 24 канал.

Вона пояснила, що ділянка обійшлася її матері у 330 тисяч гривень. Також нардеп опублікувала виписки щодо заробітних плат матері за останні роки до 2015 року. Сюмар додала, що також її мати отримувала пенсію як державний службовець.

“Внизу подаю фото цих виписок, де, щодо курсу гривні до долара, лише за кілька років її власні прибутки склали понад 35 тисяч доларів. Також мама продала квартиру в Погребищах перед тим. Тому змогла купити собі ділянку, аби бути поближче бути до своїх дітей та онуків”,– переконує Сюмар.

Вона відзначила, що для будівництва будинку за каркасною технологією мама найняла прораба з Погребища, де будівельники звідти коштують значно дешевше.

Читайте також: Ми одружилися: ще одна Депутат Верховної Ради України повідомила, що вийшла заміж(фото)

“Якщо на картинці постять чужий маєток, то будинок моєї матері – це три кімнати (для мами, мене і сестри) і загальна зала. Другого поверху фактично нема (лише стелажі для книг), оскільки їй вже важко підійматися сходами”, – відзначила Сюмар.

Вона також додала план будинку і технічний паспорт. Згідно з якими площа будинку становить трохи більше 200 кв м.

“Я минулого року отримала компенсацію від колишнього чоловіка (близько мільйона гривень) і нині допомагала матері з будівництвом. Все це буде вказано в моїй наступній декларації за цей рік, бо будинок лише зараз здається в експлуатацію”,– додала нардеп.

You cannot copy content of this page