fbpx

— Він не порядна людина, – шипіла подруга, – Я зроблю все, аби його дружина дізналась про нього правду. Місто у нас маленьке, плітки розлітаються швидко

— Він не порядна людина, – шипіла подруга, – Я зроблю все, аби його дружина дізналась про нього правду. Місто у нас маленьке, плітки розлітаються швидко.

Я працювала в своїй фірмі майже рік. Все було нормально, поки минулого тижня я не запропонувала своєму начальнику зробити наші стосунки ближчими. Він уже давно зі мною фліртував, але весь цей час я зустрічалася з хлопцем і про роман з одруженим чоловіком навіть думати не могла. Я сприймала поведінку свого боса як гру і відповідала йому жартами. Однак нещодавно мій кавалер запропонував зробити паузу в наших відносинах, пожити окремо і подумати над тим, чи варто нам і далі бути разом. Щось в його тоні підказало – це кінець.

Увечері після розмови, я спробувала забутися – покликала подруг, аби мене розрадили і коли вони поїхали, подзвонила начальнику і запропонувала йому приїхати. Він погодився і приїхав одразу ж. Вранці він пішов ще до того, як я прокинулася. Я зрозуміла, що зробила помилку, але не думала, що будуть такі наслідки – вдень ​​він надіслав мені СМС про те, що я звільнена. Тобто він сам свідомо погодився поглибити наші стосунки, а потім написав, що особисті відносини і робота не повинні перетинатися, і що тепер я у нього працювати не буду. Я не була влаштована офіційно, тому навіть пред’явити йому нічого не можу. Він скинув мені залишок зарплатні на карту і з тих пір не бере трубку і не відповідає на повідомлення.

Ох і зачепило мене усе це!. Хіба порядні чоловіки так чинять? Навіщо він взагалі фліртував зі мною, якщо, за його словами, робота і особисте не сумісні? Я від нього нічого не вимагала, і після того, що сталося збиралася все забути. Тепер же я не можу цього зробити – мені образливо двічі: я розлучилася зі своїм хлопцем, і мене звільнив начальник …

Хочеться накапостити керівникові. Єдиний шанс це зробити – розповісти все його дружині. У тому, що вона мені повірить, я не сумніваюся: у нього є одна родимка, яку не можна розгледіти, коли він в одязі. У них двоє дітей дошкільного віку, але мене тепер це мало турбує. Нехай знає, хто насправді її чоловік!

Написати анонімку? Місто у нас маленьке і новина про зраду пошириться швидко, а вся його справа тримається саме на його хорошій репутації. Ніколи не думала, що здатна на таке, але ж його вчинок геть не порядний по відношенню до мене.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото firestock.

You cannot copy content of this page