fbpx

Вона неперевершена, феєрична і схожа на вулкан. Сестру вона не просто не любить – терпіти не може. Тепер я постав перед вибором: спокійна і до прісного передбачувана дружина, чи її сестра

На останньому дні народження дружини я зрозумів, що закохався в її сестру. Тепер немає ні спокою, ні радості життя. Кожен день проходить в спробах прийняти правильне рішення.

З дружиною ми досить довгий час разом. Живемо дуже добре. Маємо трьох прекрасних дітей. З кар’єрою у нас теж усе прекрасно. І я і дружина маємо високі посади і більш ніж пристойну зарплатню.

Сестра дружини довгий час проживала за кордоном, проходила там навчання і стажування. Після закінчення навчання підписала контракт на кілька років і вдало його відпрацювала. Нещодавно вона повернулася до батьків. Я пам’ятаю її зовсім школяркою. У них з дружиною різниця майже в десять років.

І ось, на ювілей ми запросили всіх родичів. Прийшла і сестра. Вона дуже змінилася: подорослішала, покращала, перетворилася в прекрасну і дуже цікаву жінку. Весь вечір ми сиділи один навпроти одного. Я не міг відірвати від неї очей. Прекрасно розуміючи, що веду себе непристойно, намагався якось себе стримувати. Але не особливо виходило. Вона ж, у свою чергу, вела себе досить невимушено і легко. Але це не переходило межі взаємовідносин сестри і чоловіка дружини. Дистанція була досить велика.

В кінці вечора, коли гості почали збиратися, дружина попросила залишитися сестру з ночівлею. Коли ще вийти так зібратися? А їм було про що поговорити після настільки тривалої відсутності. Так вони і проговорили всю ніч до світанку. Спати лягли тільки з першими променями сонця.

Все сталось, якось ніби й випадково. Я чистив зуби у ванній, вона увійшла і… Дружина спала, дітьми займалась няня. З того часу ми часто зустрічаємось потай. Вона каже що закохалась по вуха і просить мене залишити родину і не любу вже дружину.

Вона неперевершена, феєрична і схожа на вулкан. Сестру вона не просто не любить – терпіти не може. Тепер я постав перед вибором: спокійна і до прісного передбачувана дружина, чи її сестра.

Що робити і як бути? Заплутався геть.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне – firestock.

You cannot copy content of this page