fbpx

Вона шукала багатого чоловіка. Відповідь, яку вона отримала від банкіра, просто ошелешила всіх

Ця дівчина шукала багатого чоловіка за допомогою форумів для знайомств. Вона написала наступне:

«Я не збираюся брехати, навіщо я тут. В цьому році мені виповниться 25 років. Я – дуже приваблива. З хорошим смаком і відчуттям стилю. Хочу вийти заміж за хлопця, який заробляє 500+ тис. доларів на рік. Ви можете припустити, що я користолюбна. Але ні. Це не так. Щоб Ви розуміли: в Нью-Йорку той, хто заробляє в рік мільйон доларів, вважається представником середнього класу. І я не хочу бути жебрачкою. Мої умови не такі вже нездійсненні. Є хтось на цьому сайті, чий річний дохід – 500 тис. доларів? Або Ви всі вже одружені?

Ще питаннячко: «Що мені потрібно зробити, щоб вийти заміж за такого багатія, як Ви?» Всі, з ким я раніше зустрічалася, не заробляли більше 250 тис. в рік. Так що, здається, це для мене гора. Ви можете відповісти на кілька питань, що цікавлять мене? наприклад:

1) Де Ви – багаті холостяки – зазвичай тусуєтеся? (Будь ласка, напишіть Ваші улюблені бари, ресторани, спортивні зали, бажано з адресами).

2) На якого віку чоловіків мені найкраще націлитися?

3) Чому більшість дружин багатіїв – такі поганулі?

4) Звідки Вам відомо, хто годиться Вам в дружини, а хто – тільки в дівчину?

Роль дівчини мене не так цікавить, як роль майбутньої дружини. Чекаю не дочекаюся Вашої відповіді. Ваша Красуня».

Читайте також: Чоловік купив дешеву “хрущовку” і перетворив її в шикарні апартаменти(фото)

Генеральний директор одного з найбільших банків США відповів їй таким чином:

«Шановна Красуне! Я з великим інтересом прочитав Ваше повідомлення на форумі. Припускаю, що у багатьох дівчат виникають такі ж. Дозвольте мені проаналізувати Вашу ситуацію з точки зору інвестиційної привабливості.

Мій річний дохід – понад 500 тис. доларів. Це саме те, що Ви шукаєте. Тому, впевнений, що не витрачаю час даремно. Як бізнесмен можу сказати, що одружуватися з Вами – невдале рішення. Все дуже просто. Давайте Вам поясню, чому. Те, що Ви намагаєтеся зробити, – бартер «краси» на «гроші», тобто суб’єкт A пропонує красу, а суб’єкт Б платить за неї. Здавалося б, ніяких несподіванок. Незважаючи на це, велика проблема полягає в тому, що Ваша краса зів’яне, а мої гроші без зрозумілих на те причин не пропадуть. В майбутньому, мій дохід швидше за все буде примножуватися, на відміну від Вашої краси. Говорячи економічними термінами, ми – два активи. Моя вартість буде підвищуватися, а Ваша – падати. І не просто так, а в геометричній прогресії. Уявіть, що відносини з Вами – це акт торгівлі. Як і будь-який торг на Уолл Стріт, вони мають свою позицію. Якщо ринкова ціна Вас, як активу, впала, ми продамо його. Володіти і далі таким активом – просто безглуздо.

Те ж саме про шлюб, до якого Ви так прагнете. Хоча це жорстоко звучить, але найоптимальніше вирішення питання активів, які швидко і стрімко знецінюються, – це їх продаж або здача в оренду. Будь-який чоловік, який заробляє понад 500 тис. доларів в рік, апріорі не може бути дурнем. Звичайно, такі, як я, будуть тільки зустрічатися з Вами, але ніколи не одружуються з Вами.

Моя Вам порада – зав’язуйте з цими пошуками. Краще шукайте способи розбагатіти і самостійно заробляти стільки грошей в рік. Тоді і шанси знайти багатого дурня зростуть. Сподіваюся, що мої відповіді Вам знадобляться».

І це правда ж. Справжня краса – не строката кольорова обгортка, а те, що криється глибоко всередині. Те, що не в’яне ніколи – ні завтра, ні через 50 років.

Поділися цією повчальною історією з друзями!

Джерело.

You cannot copy content of this page