fbpx

Вона тепер затримувалася на роботі під різними приводами доти, поки він не піде — ось, навіть на збори сьогодні запізнилася. І чому ж такі класні чоловіки завжди дістаються таким жінкам, як його дружина? Та завжди дзвонить з претензіями, відволікає його від роботи та постійно тягне з нього гроші. От якби вона була його дружиною

Теорія п’яти рукостискань.

Інга сиділа на батьківських зборах і думала про свого начальника. Навколо йшли дебати про те, куди піти на осінніх канікулах — в музей чи краще у боулінг, а вона уявляла його благородний профіль і низький приємний баритон. Вона тепер затримувалася на роботі під різними приводами доти, поки він не піде — ось, навіть на збори сьогодні запізнилася. І чому ж такі класні чоловіки завжди дістаються таким жінкам, як його дружина? Та завжди дзвонить з претензіями, відволікає його від роботи та постійно тягне з нього гроші. От якби вона була його дружиною.

Начальник Інги, якого звали Олег, їхав в цей час на машині додому і думав про свою матір. Та знову вчора дзвонила і скаржилася на сусідів — мовляв, ті просочили стіни радіацією і тепер вона втратить своє волосся.

Якщо раніше він намагався впоратися із проблемами матері сам, водив її до фахівців, умовляв, контролював, то зараз вже остаточно опустив руки. Звичайно, можна було замкнути її в якому-небудь центрі, але він любив матір і не хотів для неї такої долі. Вона не була якоюсь небезпечною — так, писала кляузи і скаржилася йому по телефону. Зараз потрібно було заїхати до неї, заспокоїти. Дружину він не попередив — ще й Інга ця знову стирчала на роботі допізна, при ній йому незручно було говорити, а зараз вже телефонувати не можна — у дружини пілатес о сьомій годині.

Мати Олега сиділа біля вікна і чекала, коли з’явиться авто сина. Сьогодні вона знову подзвонила йому і наговорила нісенітниць про сусідів, тому він пообіцяв приїхати. Їй не подобалося корчити з себе божевільну стару, але тільки так вона могла привернути увагу сина — раніше він місяцями їй не дзвонив, та фарбована лялька всі соки з її синочка випила. А так вони хоч новини обговорять, кросворди разом порозгадують. От якби він одружився на такій, як Катруся, офіціантка з другого поверху. Та кожного разу, з роботи які-небуть ласощі приносить і завжди пригощає ними самотню бабусю. Хороша дівчинка, не те що Олегова благовірна.

Офіціантка Катя в цей час щосили працювала. Вона страшенно втомилася, сил у неї вже не було — восьмий день вона працювала без вихідних. Однак їй це було дуже потрібно — Катя збирала гроші на ринопластику. Це тільки Ганна Василівна з п’ятого поверху вважає її гарною і з таким носом! Саме через це, на думку дівчини, вона була такою нещасною в коханні. Катя підписалася на одного знаменитого хірурга, який робив пречудові носи. Його звали Ренат. У самого хірурга, варто сказати, ніс не те щоб дуже красивий, а такий собі. Але це не мало значення — дівчата у нього виходили, як на картинці. Але коштувало це дорого. Дуже дорого. Тому Катя так багато працювала.

Ренат сидів на батьківських зборах і думав, що ще ніколи не бачив жінок з таким красивим носом. Її ніс був просто витвором мистецтва! Сам він ніколи б не зміг зробити такий, як би не намагався. Чоловік не міг відвести очей від цієї красуні, абсолютно не слухаючи, що там обговорюють інші — чи то про боулінг, то чи про театр, він не пам’ятав. Раніше на збори ходила дружина, але після розлучення сказала, що це тепер його обов’язок. Він і не знав, що це так нудно. Хоча як подивитися — проте тут такі ідеальні носи зустрічаються. Як її звати? Начебто Інга. Треба підійти після зборів, познайомитися.

Фото – ілюстративне(pexels).

You cannot copy content of this page