fbpx

Вони ненавидять один одного: найнесумісніші знаки зодіаку

Людям важко жити разом через цілий ряд причин: наприклад, складно знайти спільну мову «сові» і «жайворонку» або інтроверту і екстраверту. Але, виявляється, те, під яким знаком зодіаку народилася людина, теж має значення.

Представники яких знаків ніколи не уживуться один з одним під одним дахом, розповіла відомий астролог Людмила Булгакова, пишуть “Факти”.

«У союзі з Тельцем Овен задихається»

– Кожен знак зодіаку має набір зовнішніх і внутрішніх якостей, які іноді не поєднуються з набором якостей інших, а іноді є їм прямо протилежними, – вважає Людмила. – Не можна сказати, що у всіх випадках такі пари не зможуть існувати поруч. У кожного правила є винятки, і буває, що люди, які за всіма параметрами не підходять один одному, одружуються і живуть, як пишуть в казках, довго і щасливо. Але таке буває рідко. У більшості ж випадків ті, хто відноситься до несумісних знаків, намyчившись, все-таки розлучаються.

– Категорично не підходять один одному люди, що народилися під знаком Овна і Тельця, і це, незважаючи на те, що в зодіакальному колі вони розташовані по сусідству. Конфлікт між ними існує вже на рівні стихій: вогню, до якого належить Овен, і землі, до якої відноситься Телець. Якщо ви хоча б раз в житті бачили, як землею засипають багаття, догоряючи, після чого воно перестає не тільки горіти, але і тліти, ви зрозумієте, про що йде мова. Під шаром землі вогонь перестає отримувати необхідний йому для горіння кисень і загасає.

У союзі з Тельцем Овен задихається: йому хочеться кудись бігти, брати участь у всіх авантюрах, про які йому стає відомо, в той час як Телець мріє, щоб його не турбували, а дали йому спокійно полежати на галявині. Овен, займаючись якоюсь цікавою для себе справою, може забути про їжу, Телець живе за принципом: «Вiйна вiйною, а обід – за розкладом». Овен прагне до пригод, а Телець – до стабільності. До того ж обидва ці знака неймовірно уперті, і можуть бодатися один з одним до безкінечності. Як вже тут знайти спільну мову?

Pак і Водолій. Можливо, тут протиріччя стихій – струмок води і водолійське повітря – виражене не так яскраво, як у попередньому випадку, але ужитися один з одним їм не менш складно. Pак – найсімейніший знак Зодіаку, якому потрібні домашні стіни, в яких вони обожнюють наводити порядок і створювати затишок, і кохані люди поруч. Він домосид і не любить залишати дім без крайньої на те необхідності.

Інша річ – Водолій, ось вже у кого в голові гуляє вітер, так це у представників цього знака. Вони можуть зірватися і, зібравши тільки найнеобхідніші речі і нікого не попередивши, виїхати куди-небудь на край світу. Для життя Водолія не потрібен затишок, він може жити в спартанській обстановці, в крайньому випадку – в інтер’єрі в стилі лофт, де поруч з традиційним та сучасним ліжком стоїть вінтажний холодильник і принесена з вулиці телефонна будка. До сімейних відносин, як і до офіційного їх оформлення, Водолій відноситься індиферентно, йому комфортно жити у вільному союзі, з якого можна в будь-який час вийти в односторонньому порядку. У спільному житті Рак і Водолій дуже схожі на «коня і трепетну лань», яких намагаються впрягти в одну упряжку. Нічого доброго з цього не вийде.

Ось Терези і Риби – знаки повітря і води. Терези, як зрозуміло вже з назви, сто разів відміряють (точніше, зважать), перш ніж щось вирішити. Риби над своїми рішеннями не думають ні хвилини, приймають їх навмання і згодом часто шкодують про те, що натворили, але виправити нічого вже не в змозі. Терези, незважаючи на стихію повітря, до якої вони належать, міцно стоять обома ногами на землі. Риби постійно витають в повітрі, мешкаючи в світі мрій і фантазій. У них практично немає точок дотику, тому навіть якщо на перших порах між ними спалахне пpистpасть, неможливість знайти порозуміння загасить її дуже швидко.

Лев і Діва. Лев обожнює жити на широку ногу, він може витратити всю свою зарплату на розкішне і абсолютно непотрібне плаття або нову стрижку в дорогому салоні – про те, що в перукарні за рогом можна зробити таку ж, але в п’ять разів дешевше, Лев не думає. Діва розумна і економна, живе за принципом: «Ми не такі багаті, щоб купувати дешеві речі». Вона примудряється розшукувати дійсно хороші – якісні і добротні – речі в скромних магазинах, аж до секонд-хенду, і на ній вони сидять чудово. Лев – це буря і натиск, в будь-якій справі він віддає перевагу налетіти, швидко виконати своє завдання і випаруватися, залишаючи оточуючих дивуватися: що, власне, це було. Діва створена для скрупульозної і монотонної роботи. Вона може годинами в’язати, вишивати бісером, зводити дебет з кредитом і відокремлювати білу квасолю від червоної. Лев яскраво «спалахує», але швидко «гасне», в той час як Діва весь час «горить» рівним, спокійні вогнем. У роботі ці два знака прекрасно один одного доповнюють, тому можуть створити чудовий професійний тандем. У побуті ж вони будуть один одного дратувати, аж до ненависті, тому з них навряд чи вийде хороша сімейна пара.

Близнюки і Козероги. Козероги це найстриманіший і дуже манірний знак зодіаку. Прояв емоцій – особливо на публіці – Козеріг вважає справою неможливою і неприпустимою, представники цього знака, образно кажучи, завжди виглядають «застебнутими на всі ґудзики». Близнюки емоційні завжди, від чого стpаждають самі і змушують стpаждати інших, оскільки не всі їхні емоції є позитивними. Цей знак, як ніякий інший, вміє легко і невимушено псувати настрій іншим.

Читайте також: Жінка цього знаку Зодіаку, як повітря – ви стаєте зaлeжними від неї на все життя

У Козерога на кожен випадок є свій список правил, якими він користується сам і рекомендує іншим – особливо тим, хто знаходиться поруч. Близнюки тільки і роблять, що порушують правила – і свої, і чужі. Козеріг у всьому воліє мати визначеність, її відсутність вибиває його з сідла – він відчуває себе розгубленим і невпевненим. Близнюки нікому не можуть дати цієї самої визначеності, оскільки вона, як їм здається, їх ув’язнює. Їх сьогоднішня поведінка часто буває прямо протилежною завтрашній – в цьому вони бачать запоруку своєї волі. Козеріг дратує Близнюків своєю консервативністю, яку вони вважають відсталістю від життя. Козеріг же в суспільстві Близнюків відчуває себе розгубленим. Він ніколи не знає, чого від них чекати, і не розуміє, чому вони весь час порушують досягнуті домовленості. Спілкуватися представники двох знаків цілком можуть, але дружити і, вже тим більше, жити разом їм буде дуже важко.

За матеріалами – Факти.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page