fbpx

Все йшло чудово. Але днями я стала випадковим свідком, як мій син виходив з нашої квартири зі своєю колишньою дівчиною. Навіть весілля найближчим часом його не зупиняє

Тиждень тому мій син зі своєю дівчиною подали заяву в ЗАГС. Весілля призначили через два місяці. Почалася підготовка до цієї урочистої події. Для нас і для сватів це перше весілля дітей, тому хвилювання багато, а зробити потрібно дуже багато. Але ми розділили обов’язки, і справа йде впевнено вперед.

Я якось не замислювалася раніше, наскільки це відповідальна робота – підготовка до весілля. У нас це відбувалося простіше і спокійніше. А тут все потрібно продумати, зіставити і узгодити з декількома організаціями, які візьмуться за виконання. Але не кожен може зробити саме те, що від нього вимагається. Загалом, роботи вистачає для всіх.

Так в клопотах і турботах минув тиждень, після подачі дітьми заяви. Все йшло спокійно і мирно. Діти займалися своїми питаннями, а ми, батьки, своїми. Підготовчий процес виявився дуже громіздким і об’ємним. Але шляху назад немає, і рухаємося тільки вперед.

Все йшло чудово. Але днями я стала випадковим свідком, як мій син виходив з нашої квартири зі своєю колишньою дівчиною. У мене відразу мурашки побігли. Було зрозуміло, що нічим хорошим це не закінчиться.

Справа в тому, що ця дівчина покинула мого сина більше року тому. Причому вона не спромоглася навіть порозумітися, а просто взяла і зникла з його життя. Син дуже сильно переживав без неї. Він шалено був закоханий в цю дівчину. Мені вартувало величезних зусиль, щоб не дати йому впасти в прірву. Я кілька місяців чергувала біля його ліжка, підтримуючи і допомагаючи йому. І ось тепер, коли все налагодилося, вона знову з’явилася з нізвідки, щоб знову зламати синові життя.

Мої почуття в цю хвилину просто не передати словами. Я була готова тут же підійти і розірвати її на маленькі клаптики, щоб вже ніколи не змогла заподіяти нікому шкоди. Але щасливий вираз обличчя мого хлопчика зупинив мене. Мені навіть на хвилину здалося, що він щасливий від того, що вона поруч з ним.

Після побаченого, мої почуття роздвоїлися. З одного боку мій син щасливий, а з іншого – ця жінка зовсім не надійна. Та й як взагалі можна було так вчинити напередодні власного весілля. Я не хотіла підходити до них тоді. Вирішила все обдумати, а потім переговорити з сином наодинці.

Я дуже переживала з приводу того, що сталося. Підібравши момент, коли ми були з сином одні, я розповіла, що бачила його з колишньою. Сказала, що непристойно так чинити напередодні власного весілля. І що його наречена не заслуговує такого ставлення з його боку. Вона дуже порядна і вихована дівчина.

Син сидів з опущеними очима, і нічого не відповідав. Я зрозуміла, що все правильно собі уявила. Він дійсно був з нею, і заперечувати цього не збирався. Але і від весілля відмовлятися теж не мав наміру. Він просто вирішив, що цей випадок не може вплинути на його стосунки з нареченою.

Мені неприємно усвідомлювати, що син може собі дозволити невірність, ще, не будучи офіційно в шлюбі. Навіть весілля найближчим часом його не зупиняє. А що ж тоді буде далі? І я виходить, стала мимовільним співучасником цих обманів.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page