fbpx

Все у нас було добре, поки несподівано чоловік не приїхав раніше з відрядження. Самі розумієте, що було. З чоловіком розійшлися, свекор, перестав зі мною спілкуватися, навіть звільнив з роботи, в результаті я залишилася одна

Звати мене Оксана, я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Андрієм в поліклініці. Я проходила там практику, а він був моїм куратором. Почали зустрічатися, потім вирішили одружитися.

Чоловік привів мене знайомити зі своїми батьками, і я можна сказати, що з першого погляду закохалася в свого свекра. У нього неможливо було, не закохатись, високий, ставний, він був військовим лікарем.

Ми одружилися, і після весілля свекор влаштував мене і чоловіка працювати разом з ним у військовому госпіталі. Чоловік по роботі часто їздив у відрядження і ось в одне з них, я попросила свекра прийти до нас додому. Я приготувала вечерю, купила випивку і чекала. Він, побачивши щедро накритий стіл, одразу здогадався, що я задумала і сказав:

«Ти мені сподобалася з першого погляду, але руйнувати сім’ю сина, я не хочу. Але він часто їздитиме у відрядження, а ти будеш одна, то краще вже я, ніж хтось».

Ви, напевно, подумаєте, як я могла покласти око на практично свого батька, відповім, що змогла, я його дуже кохала. І двох дітей я маю від свекра, а чоловік думав, що від нього і все у нас було добре, поки несподівано він не приїхав раніше з відрядження. Самі розумієте, що було. З чоловіком розійшлися, свекор, перестав зі мною спілкуватися, навіть звільнив з роботи, в результаті я залишилася одна.

Дружину свою свекор не покинув, він попросив у неї вибачення і все їй розповів. Чоловік звільнився і поїхав за кордон, тепер він спілкується тільки зі своєю матір’ю.

Я подавала на аліменти чоловіка, але суд мені не присудив їх. Свекор, допомагає, адже діти його, але мої діти постійно запитують, а де тато, де дідусь, а що я можу їм відповісти, що це не дідусь їх, а тато.

Я поїхала до своїх батьків, але вони мене не прийняли, і я орендую квартиру, влаштувалася на роботу, діти ходять в дитячий садок, ось так і живу. Заміж я так і не вийшла, мій свекор незабаром пішов на пенсію, зі мною і дітьми він не спілкується, зі мною навіть мої батьки не спілкуються.

Коли мій батько занедужав і прийшов на прийом до лікаря, то потрапив до мене, то він ні слова не сказав, розвернувся і вийшов, а потім пішов до іншого лікаря.

Минуло дуже багато років, діти вже виросли, вчаться в медичному, у них все добре, а я так і залишилася одна, ніхто мені не потрібен, крім мого свекра, це було кохання всього мого життя.

А мій чоловік незабаром одружився, але батька не знайомив зі своєю новою родиною. У нього все добре, чесно скажу, я була дуже рада за нього, він не погана людина, але я його не любила, ось і все.

Зараз, коли мені вже дуже багато років, я хочу сказати вам всім, хто був або є в такій ситуації, як я: дуже вас прошу, не руйнуйте ні свою сім’ю, ні чужу, щастя це не принесе нікому. Не будьте запасним аеродромом ні для кого, як би ви не кохали.

Фото – pixabay.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page