fbpx

Всесвітньо відомий українець продав будинок у Швейцарії і перебрався до Києва, аби саме тут стати батьком

Титулований жонглер Віктор Кі, який виступав у “Мулен Руж” і легендарному “Цирк дю Солей”, хоче, щоб його дитина росла в Україні, пише “Експрес”.

Знаменитий українець продав будинок у Швейцарії і перебрався до Києва, аби саме тут стати батьком

Де я тільки не жив: у США, Франції (чотири роки в Парижі!), тій же Швейцарії. Справді мав там гарний дім, але дуже рідко в ньому бував. Коли ж дружина зaвaгiтніла, постало питання, де нам оселитись? Хотілось, щоб мій син, як і я, міг потім сказати:

“Я наpодився в Україні!” Всі мене відмовляли, але я наполіг на своєму — вирішив продати будинок у Швейцарії та перебратись сюди. Будемо жити в Києві, поки дитина виросте і зміцніє. Зрештою, син завжди може переїхати у США, адже в мене американський паспорт…

Читайте також: Незнайомець з Фейсбуку подарував будинок мрії матері дев’яти дочок(фото)

Україна сьогодні перебуває в такому трішки безладі, але мені вона подобається. Знаєте, відчуття Батьківщини — це дуже важливо для людини. Як і однакове розуміння понять сім’я, мораль, дружба. Тут маю справжніх друзів, з якими мене об’єднують спогади дитинства. Де я знайду це за кордоном, розумієте? Так, там комфорт, але він не настільки важливий… А на гастролі можна літати і з Києва. Не в Кабулі ж живемо! — сказав жонглер в інтерв’ю газеті Експрес.

You cannot copy content of this page