fbpx

— Ви, що, діти? Ну скільки ж уже можна, а? Вісім років живете а раз на пів року одне і те ж? Я більше цього не терпітиму, так і знай. Сьогодні ж зателефоную твоїй дружині все їй розповім

— Ви, що, діти? Ну скільки ж уже можна, а? Вісім років живете а раз на пів року одне і те ж? Я більше цього не терпітиму, так і знай. Сьогодні ж зателефоную твоїй дружині все їй розповім.

Уже вісім років вони живуть разом, і після кожного непорозуміння вона його виганяє. Це другий шлюб мого сина. Від першого у нього є двоє дітей. У цьому союзі поки з дітьми не виходить. Перший час молодята жили у нас в квартирі. Але місця всім не вистачило, так як зі мною ще живе дочка з онуком, яка розлучилася з чоловіком, і молодший син.

Всього у мене четверо дітей. Нещодавно старша дочка поїхала на заробітки і залишила мені ще одного онука. Тому вп’ятьох ми живемо в двох кімнатах. Мій чоловік пішов у засвіти десять років тому. Старший син з невісткою вирішили жити у свахи: у неї трикімнатна квартира. Ось тільки характер у них обох запальний, і непорозуміння у них досить часто. І кожен раз після таких сцен, невістка виганяє мого сина. Він збирає речі і їде до мене. Через пару днів вона надсилає таксі з іншими його речами. Потім через місяць вони миряться, і син повертається до дружини. І так уже раз десять було. Це так набридає.

Ну, хіба це нормально? Дорослі люди. Синові тридцять вісім років, а невістці тридцять п’ять. А поводяться як діти. І кожен раз це дуже сильно ображає мого хлопчика. Щоразу вони ділять майно: телевізор, комп’ютер, шафу. Навіть смішно на це дивитися. І нам це приносить певні незручності, і так тісно жити. І за сина прикро. Але досі пір, я ніколи не втручалася. А зараз мене це вже порядком дістало, тому що син у черговий раз приїхав з речами.

Тепер хочу поговорити з невісткою, але думаю як би гірше не зробити. Адже це їхня сім’я, невідомо як вона відреагує. Але постійно терпіти витівки дружини мого сина, вже сил немає. Виходить вона не поважає його. Значить, від неї можна чекати чого завгодно в будь-який момент. А від коханої людини важливо відчувати підтримку і довіру. А якщо кожен раз тобі вказують на двері, це не надійні відносини. Вже неодноразово піднімалося питання про переїзд на знімну квартиру, там би вони були на рівних правах. Але невістка кожен раз відповідає, що нема чого платити гроші за чужу квартиру, коли є своя. Таке враження складається, що вона його зовсім серйозно не сприймає. Може я і людина старого гарту, але вважаю, що це неправильно. Це не сім’я, а розвага якась. І в той же час я розумію, що вони обидва дорослі люди, і повинні самі розібратися в своїх відносинах. Але просто дивитися і чекати я більше не можу.

Як почати розмову з невісткою? Я кожен раз бачу, як усе це непросто переживає мій син. Як же бути в цій ситуації? Ніколи не думала, що мені доведеться втручатися, мені здавалося, що ми з чоловіком хороший приклад дітям показували. Може зі свахою поговорити? Але я знаю, що вона теж намагається не втручатися і дотримується нейтралітету.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page