fbpx

Вибирала квартиру, думала для доньки, виявилось – для чоловіка та його коханки

Галина вийшла заміж за красеня Олега ще під час навчання в університеті. Після молодому подружжю довелося працювати на Камчатці. Зате по поверненню додому їх чекала двокімнатна квартира в рідному селищі. Згодом вони змогли виміняти її на таку ж саму в місті неподалік. Тут і Олег влаштувався на завод, донька пішла в школу, народився син. Та недовго в гармонії жило подружжя.

На першому курсі маленька, як здавалося батькам, Іринка ошелешила батьків заявою: вона виходить заміж і з чоловіком буде жити в них, бо в село до свекрухи їхати не збирається. Умовляння ніяк не подіяли на Ірину, і Галина знайшла вихід: вирішила розлучитися з чоловіком, поки дочці не виповнилося 18 років, щоб йому на заводі дали ще одну квартиру. Олег дуже зрадів цьому й навіть похвалив Галину, пише “chas4you“.

Через два місяці Олег з Іриною вже були в черзі на квартиру, а ще через два всією сім’єю святкували новосілля в новому житлі. Ірина батькам навіть «дякую» не сказала, а лише походжала по оселі й вирішувала, що й де треба змінити.

Згодом у новій квартирі зробили ремонт, закупили нових меблів. Оселя була вже повністю готова до життя, й Ірина з нареченим подали заяву.

Та не так сталося, як гадалося. Олег заявив, що це його квартира, і він там буде жити, проте не з молодим подружжям, а з коханкою, яка невдовзі стане його законною дружиною.

Галина була вражена, ледве витримала зраду найближчої людини. Донька ж оселилася в неї. Так і жили: в одній кімнаті Галя з сином, в іншій – донька з чоловіком. При цьому Ірина звинуватила в усьому матір і весь час нагадувала, що хоче своє житло.

Згодом Галина поїхала на заробітки в Іспанію. Купила квартиру доньці, а потім окрему й собі. Тепер у всіх було окреме житло, проте сама Галина залишилася жити в Іспанії, вийшла заміж, згодом і сина забрала до себе, а Ірину так і не змогла вибачити, хоч вони й спілкувалися, і вона їм допомагала.

You cannot copy content of this page