fbpx

“Викинула його, як порваний валянок”: шкода, що зрозуміла, хто мій чоловік насправді, тільки через 18 років шлюбу

Дуже часто жінки закривають очі на недоліки своїх чоловіків, хоча ті доставляють їм масу неприємних миттєвостей. Хтось в таких умовах може прожити до самої старості. А у когось чаша терпіння все-таки виявляється переповнена, і тоді на думку спадає тільки одне рішення проблеми – розставання.

Героїня цієї історії прожила з чоловіком довгих 18 років, поки не зрозуміла, що шлюб не має сенсу зберігати. Зараз вона шкодує тільки про те, що не наважилася на цей крок раніше. В молодості жінка лояльно ставилася до недоліків чоловіка, намагалася з ними миритися. Але з кожним роком ставало все важче терпіти його лінь, брехню і жадібність.

Одним з найяскравіших моментів, які характеризують особистість її чоловіка, були святкові новорічні дні декілька років тому. 31 грудня героїня готувалася до свята, накриваючи на стіл смачну вечерю. Чоловік повинен був повернутися о 6 годині вечора, але його все не було. Годину за годиною вони з сином чекали на повернення тата, а той не відповідав на дзвінки.

Новий рік жінка з сином зустріли удвох. О 6 ранку їй вдалося додзвонитися до чоловіка, який сказав: “Їду додому вже”, – а після цього зв’язок обірвався. Удома він з’явився тільки до вечора 2 січня. З’ясувалося, що він зустрічав Новий рік в компанії ледь знайомих людей в сауні. Як він там опинився, пояснити до ладу не міг. А в новорічну ніч поїхав до однієї з нових знайомих з сауни і у неї відзначав свято два дні.

І так було завжди: п’янкий, брехня, безвідповідальність. Після сімейного вечора в колі рідних чоловік міг сісти на таксі і поїхати продовжувати веселощі з якимись друзями, повернувшись через день в нетверезому вигляді.

Одного разу син сказав, що у тата новий крутий телефон. Жінка стала шукати його і знайшла. Сівши на підлогу, вона розридалася. Це дійсно була дорога модель телефону. Але їй стало прикро, що нові чоботи замість порваних чоловік купити не хотів, пояснюючи це відсутністю грошей, а телефон новий собі придбав.

Це і стало тією самою останньою краплею, після якої вона вигнала брехливого чоловіка з дому. І нарешті стала вільною і щасливою, хоч і без чоловічого плеча поряд. Але чи потрібно чоловіче плече, якщо воно таке ненадійне?

Читайте також: “Усі комунальні та дорожні служби підняті за тривoгoю”: до України йдуть два циклони які можуть спричинити транспортний колапс по всій країні

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page