fbpx

Вимітаємо невдачі з дому, негативну енергію і безгрошів’я

Як вимести з дому негатив, безгрошів’я і негативну енергію.

Раніше віники мали особливе, сакральне значення. За допомогою їх сили виганяли зло, позбавлялися від неприємностей, вимітали безгрошів’я. Джерело

Існує безліч змов на віник, якими наші предки користувалися для залучення в будинок благополуччя і багатства.

Як вимести з дому негатив, хвoроби і негативну енергію

При повному Місяці підметіть весь будинок віником, все сміття зосередьте у самого входу в будинок, прямо біля порога. Поріг вважається межею між двома світами. Зберіть сміття в совок, з совка викинете в пакет і тут же разом з ним переступiть поріг свого будинку зі словами: «Сміття до сміття, добро до добра. Чужого зла не треба, відправляю туди, звідки прийшло ». Сміття винесіть на вулицю разом з віником. Додому йдіть, не озираючись.

Як в старі часи віником удачу крали

За старих часів існував рuтуал, за допомогою якого крали удачу у багатших і успішних людей. Для цього брали віник, йшли до паркану будинку щасливої ​​людини і починали підмітати землю біля хвіртки, примовляючи змову на віник: «Вашу удачу собі забираю» Зібрану землю несли до себе додому і кидали в свій смітник.

Це сміття повинне «переночувати» в будинку нічку. Після його можна викидати. Звичайно, забрати свою удачу таким способом, навряд чи можливо. Але взяти трохи везіння без шкоди для щасливого сусіда цілком реально!

У які дні підмітати на залучення грошей

Якщо ви хочете не тільки прибратися удома, але ще і грошики залучити, то народна мудрість рекомендує враховувати дні тижня.

Читайте також: ЯK ПРАВИЛЬНО ТРЕБА ПРИКРАСИТИ ЯЛИНКУ, ЩОБ У РІК ЖОВТОЇ СВИНІ 2019 ЗАЛУЧИТИ В СВОЄ ЖИТТЯ УДАЧУ, ГРОШІ І ЛЮБОВ

У понеділок підмітати не можна – можна гроші втратити.

У вівторок підмести – можна грошей знайти. У цей день завдяки прибиранню можна знайти торішні заначки або втрачені гроші.

У середу прибирання – торгівля піде спритно. Підмітаючи підлогу в цей день, можна залучити удачу в бізнесі і продажах.

У четвер вимітають безгрошів’я. Для цього відкривають всі вікна, щоб пил, енергія втрат і бідності з підлоги, могла виходити через вікно.

У п’ятницю підмітати – гроші втратити.

У суботу віником махати – гроші зазивати.

У неділю підмести – проблем осадити. Цей день не був призначений для прибирання.

Підмітаючи підлогу і бажаючи, тим самим, не тільки навести порядок, але і привернути удачу, не забудьте думати про те, від чого хочете позбутися, а що притягнути. Бажаємо успіху!

You cannot copy content of this page