fbpx

Вислухавши мою захоплену розповідь Маринка спохмурніла: « Не надто радій, подружко! Твій Павлусь звісно прекрасний кавалер, але має одну величезну ваду. Ти знаєш, що йому 39 і він досі живе з мамою. Про яке спільне майбутнє ти тут щебечеш? З ким?»

Вислухавши мою захоплену розповідь Маринка спохмурніла: « Не надто радій, подружко! Твій Павлусь звісно прекрасний кавалер, але має одну величезну ваду. Ти знаєш, що йому 39 і він досі живе з мамою. Про яке спільне майбутнє ти тут щебечеш? З ким?».

Я вдруге розлучена. Мені 35, а я зневірилася в сильній половині людства. Може це мені так не пощастило, але після останнього розлучення, моя впевненість в особистому щасті стала танути.

Залишившись знову одна, я вирішила сфокусуватися на своїй улюбленій роботі і не розкидатися часом на сторонні речі. Робота – це єдине, що в моєму житті приносить мені постійне задоволення, і не приносить розчарувань.

У злагоді й спокої з собою я прожила ще два роки. І ось нещодавно я познайомилася з чоловіком, який викликав у мене інтерес. Спочатку не звертала на нього особливої ​​уваги. Але через місяць після знайомства вирішила придивитися трохи краще. Спочатку він поводився дуже несміливо, але поступово почав впевненіше себе почувати і став проявляти ініціативу.

На першому побаченні він мене не розчарував. Поводився впевнено і здавався дуже надійною людиною. Увесь час, що ми провели разом, він жодного разу не натякнув навіть поглядом на те, щоб продовжити вечір у більш приватній обстановці. Сходили в кіно, причому квитки взяли на найперший ряд. Потім вирушили в кафе, де посиділи в дуже тихій і приємній атмосфері. Це був самий приємний вечір, який мені влаштовував чоловік останнім часом. Після побачення навіть почали з’являтися думки про можливе спільне майбутнє.

Але моя радість була затьмарена тим, що розповіла мені моя подруга, з якою ми разом працюємо. Після моєї розповіді про побачення, вона зробила одне уточнення, яке не могло мене не збентежити. Моєму залицяльникові 39 років і він до цих пір живе з мамою! У мене це викликало таке здивування, що я тепер і не знаю, чи варто мені продовжувати відносини ?! Мені видається не дуже нормальним, коли чоловік в такому віці живе разом з мамою. Напевно, якась «вада» в ньому все-таки присутня. Чи я не маю рації?!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page