fbpx

Виявляється, чоловік подруги працював менеджером. Він заробляє дуже мало, а Іра сидить в декреті з донькою та ночами підробляє. А ще, подруга тихцем зізналась, що речі вони купують лише в секонді і вона тисячу років не пила каву у кафе. Для неї це тепер розкіш

Мене звуть Кристина. Після розлучення зі своїм чоловіком я поклялася собі, що вийду заміж тільки за чоловіка з-за кордону! Чому? та тому, що наші чоловіки надто розслабились.

Я знаю, про що говорю. В Америці чоловіки гуляють зі своїми дітьми, даючи своїм дружинам можливість відпочити та зайнятися своїми справами.

В Америці чоловіки встають до дитини, що плаче, ночами і спокійно змінюють дитині підгузки. Вони готують вечерю і миють посуд. Вони не вважають це подвигом. Вони вважають це нормою. І я вважаю, що це правильно.

Якщо чоловік вважає себе представником сильної статі, то він і має бути сильним. Він повинен розуміти, що жінка слабка і їй треба допомагати.

Нещодавно я повернулась з-за кордону де вийшла заміж і живу вже десять років. Пішла на гостину до своєї подруги Ірини. Вона якраз у декреті з маленькою донькою сидить.

Я просто оніміла, коли побачила Іру. Іра завжди доглядала, завжди була стрункою і підтягнутою. Я її одразу навіть не впізнала. Вона була дуже стомлена, а її чоловік при цьому спокійно сидів і грав за комп’ютером.

Іра мені віддала дитину, щоб я потримала її, поки вона приготує чай. Іра варила суп, робила чай, а при цьому її чоловік спокійно грав за комп’ютером. Він бачив, що мала плаче в мене на руках, але нічого не зробив для того, щоб забрати в мене дитину і заспокоїти її.

Я так хотіла перевернути той комп’ютер і клавіатуру. Але він був чужим чоловіком, і я того робити не стала.

Подруга поставила на стіл чай і забрала в мене дитину. Я з полегшенням сіла в крісло і зробила ковток чаю. Подруга заспокоїла малу, і втомлено мені посміхнулася.

Я помітила, що у моєї подруги з’явилося дуже багато зморшок. Адже раніше вона була зовсім іншою: вона була дуже доглянута. Раніше вона була завжди весела та радісна. А тепер вона лише іноді дуже сумно усміхалася.

— А тобі чоловік хоч іноді допомагає?

— Іноді допомагає, але рідко, — тихо відповіла мені подруга.

Виявляється, чоловік подруги працював менеджером. Він заробляє дуже мало, а Іра сидить в декреті з донькою та ночами підробляє. А ще, подруга тихцем зізналась, що речі вони купують лише в секонді і вона тисячу років не пила каву у кафе. Для неї це тепер розкіш.

Я так раділа, що в мене зовсім інший чоловік. У мене чоловік – глава сім’ї і він виконує більшу частину домашніх обов’язків і при цьому не чекає від мене жодної подяки. Мій чоловік ходить на роботу, допомагає мені купувати продукти і навіть часто готує вечерю. Він завжди миє посуд, а потім грає з дітьми. Все це він робить тому що він мене любить і дає мені можливість відпочити і зайнятися своїми справами.

Так, можливо, Америка мене розбалувала в цьому плані. Але мені подобається бути жінкою, я не хочу бути роботом та служкою. Мої сини ростуть справжніми чоловіками. Вони ніколи не будуть спокійно сидіти за комп’ютером і грати в комп’ютерні ігри, коли їхня дружина, робитиме три справи водночас, ледь тримаючись на ногах.

– Я їсти хочу! — раптом сказав чоловік Іри.

– Зараз!

Іра підскочила, насипала чоловікові супу, який тільки-но зварила.

– Хліба дай! – знову подав голос чоловік Іри.

Йому навіть було ліньки встати і самому взяти хліб!

— А чого без м’яса, – запитав він і відсунув тарілку, – Я таке не їстиму. –  і пішов кудись, навіть не попрощавшись.

— Ну ось, – сказала Іринка з сумом, – Тепер він зі мною не розмовлятиме. А якщо скажу, що грошей на м’ясо не має, так я ще й господинею виявлюсь не надто ощадливою. А як ти виживеш за три тисячі на місяць. Я більше заробити і не можу.

Людоньки, то вона його ще й годує за власний кошт?

Дорогі жінки! Будьте сильними та не йдіть на компроміс. Поруч із вами повинен бути чоловік, який любитиме вас і поважатиме, а не чекатиме від вас супу з м’ясом не даючи ні копійки при цьому. Ви гідні поваги та любові. Хіба не так?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page