fbpx

Взяла кредит, щоб стати Тарологом, тепер сиджу без грошей і роботи

Недавно залишилася без роботи, і зараз не можу влаштуватися, ринок переповнений, звісно ніхто мене не хоче брати на роботу.

Почала підшукувати альтернативні джерела заробітку в інтернеті і натрапила на курси особистісного росту (зі зрозумілих причин назву ми написати не можемо). Телефоном зі мною розмовляла така мила жінка, що мені тут же захотілося на них записатися. Тим більше, що нумерологія, карти Таро, гороскопи, тестування цілей і передбачення подій мене цікавили і раніше, а жінка ще й переконала, що цим можна буде в майбутньому непогано заробляти.

Взяла кредит, тепер сиджу без роботи і без грошей.

Так як грошей на курси у мене не було, довелося взяти кредит, який я планувала погасити, як тільки почну працювати. У тому, що у мене з клієнтами проблем не буде, я була впевнена – всі подруги підтримали мою ідею і пообіцяли, що обов’язково звернуться за консультаціями.

Ось тільки я єдиного моменту не врахувала – всі хочуть отримати інформацію БЕЗКОШТОВНО! А мені ж кредит потрібно виплачувати та й жити за щось – ось така петрушка!!!

В результаті курси я закінчила, а клієнтів як не було, так і немає. І сиджу тепер без грошей і роботи, та ще й кредит невиплачений висить, як камінь на горбі. Зате тепер у мене є диплом Чарівниці, і я все про себе знаю. Але від цього чомусь зовсім не легше…

Розвели, як маленьку.

Анастасія, 30 років.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page