fbpx

Я дізналася, що у Юри все-таки є сторінки в соціальних мережах, тільки зареєстрований він там під чужим ім’ям. І в друзях суцільні жінки.

З Юрою я познайомилася зовсім випадково, в міському парку в середині літа. В цей день стояла жaхливa спека, а ввечері, коли вона спадала, я після роботи ходила зі своєю старшою сестрою і її маленькою донькою гуляти в тінистий парк. Там є величезний ставок, де моя племінниця дуже любила годувати качечок, біля нього навіть трохи віяло прохолодою.

В один з таких вечорів до нас несподівано підійшов дуже красивий і імпозантний чоловік, познайомився і пригостив морозивом. Зав’язалася невимушена бесіда. Моя сестра з малятком поспішили додому, щоб залишити мене з Юрою наодинці. Адже мені вже було двадцять п’ять років і вся моя сім’я переживала, що я до сих пір не знайшла хлопця.

Ми з Юрієм гуляли в парку, а потім по місту майже до півночі. Він проводив мене до самої квартири. Я вже років п’ять жила окремо від батьків. Вони купили заміський будиночок, а свою квартиру розміняли на дві – мені і сестрі.

Юра попросив у мене номер телефону. Я, звичайно ж, йому продиктувала, тому що чоловік дуже сильно мені сподобався. Навіть не можу підібрати слів, щоб описати, наскільки приємне враження він тоді на мене справив.

На наступний ранок я дозволила собі поспати довше, так як була субота – перший вихідний на тиждень. Але о дев’ятій годині мене розбудив дзвінок у двері. На порозі стояв Юрій з букетом ромашок. Він сказав: «Прокидайся, збирайся і спускайся. Чекаю тебе внизу».

Я взяла квіти і відповіла, що мені потрібно півгодини на збори. Поставила ромашки у вазу, швиденько прийняла душ, зібрала волосся у високий хвіст, злегка підмалювала губи (вії вже не встигала), начепила окуляри і побігла по сходах назустріч своєму щастю.

Це були найкращі вихідні в моєму житті. Спочатку ми заїхали в затишну піцерію і поснідали, замовивши каву і дуже смачну піцу «Чотири сири». Звідти рушили в парк, де довго гуляли тінистими алеями, їли морозиво, каталися на човні.

Пообідали в чудовому ресторанчику, я навіть не знала, що у нас в місті є такий класний заклад. Потім були в кіно, грали в боулінг. А пізно ввечері накупили в супермаркеті їжі і вина на вечерю, і поїхали до мене додому.

Цієї ночі все сталося. Я була на сьомому небі від щастя. Весь наступний день провели, практично не вилазячи з ліжка. Мені було з ним дуже добре.

Потім були найпрекрасніші півтора місяці в моєму житті – кінець липня і серпень. Я закохалася по вуха, і спочатку не звернула уваги на те, що телефон у Юри був постійно вимкнений. Тобто він міг мені подзвонити, коли йому потрібно, а я – ні. Згодом це стало мене насторожувати. Я пошукала його сторінки в соціальних мережах, але ніде не знайшла.

А 1 вересня моє щастя звалилося в одну мить. Вранці я бігла на роботу і побачила на іншій стороні вулиці Юру з якоюсь жінкою і двома дітьми однакового віку. Дівчинка і хлопчик близнюки явно йшли в цей день в перший клас, були дуже ошатними, з красивими букетами.

Я перейшла дорогу і стала йти трохи віддалік. Мені було чути їхню розмову. Виявилося, що поруч з Юрієм дружина, син і дочка, які дійсно йшли вперше в школу. Вони виглядали дуже щасливою сім’єю. На автобусній зупинці я присіла на лавочку, настільки погано почувалася, здавалося, що мені нема чим дихати.

Увечері він приїхав до мене, як ні в чому не бувало. Розмова відбулася серйозна. Юра брехав мені, що дружину вже давно не любить, а не розлучається тільки через двох дітей. Говорив, що як раз зібрався з нею розлучатися, так як зустрів мене.

Але я відчувала в його словах брехня. Мені здається, якщо з людиною живеш, значить, по-справжньому його любиш. А коли відносинам приходить кінець, то і не мучся, відразу став крапку.

Пізніше я дізналася, що у Юри все-таки є сторінки в соціальних мережах, тільки зареєстрований він там під чужим ім’ям. І в друзях суцільні жінки. Плачу тепер цілими днями, відчуваю, що мене обдурили і використали. Який же він мерзенний, хіба можна так брехати і грати з почуттями інших людей?

Читайте також: Краще будь яких майонезів: рецепт універсальної заправки для салатів

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page