fbpx

Я думаю, як би мені запропонувати чоловікові помістити батьків у пансіонат. Думаю, його перша реакція буде різко негативна, але ж можна спробувати, раптом їм там сподобається

Напевно мене зараз закидають тапками, але не поспішайте засуджувати, краще поставте себе на моє місце. Я заміжня вже майже тридцять років, виростили з чоловіком доньку, яка вже теж в шлюбі, маю двоє внуків.

Спочатку ми всі разом жили у двокімнатній квартирі, яка дісталася мені від батьків, після другого внука залишили дітям квартиру, з’їхали від доньки із зятем в приватний будинок батьків мого чоловіка.

У перший час мені здавалося це чудовим і правильним рішенням – будинок великий, місця всім вистачить, та й літні батьки потребують допомоги. Але, поживши з ними два роки, я зрозуміла, що дуже помилялася, я не уявляла настільки це буде складно. Справа в тому, що чоловік мій з ранку до вечора пропадає на роботі, а я працюю бухгалтером і більшу частину часу проводжу вдома віддалено від роботи. А батькам мого чоловіка здається, що я байдикую і терміново потрібно завантажити мене роботою.

Особливо діймає свекруха, яка вклала собі в голову, що у неї щось не так з пам’яттю, тому творить, що попало. Вона постійно скаржиться, вередує, вимагає уваги, без стуку заходить в нашу кімнату і дістає своїм нескінченним скиглінням. Свекор не кращий – хряпне чарочку-другу і починає порядки наводити, все перекладає з місця на місце, так, що потім нічого неможливо знайти.

Спільну мову в побуті з батьками чоловіка знайти не вдається Моя знайома нещодавно влаштувала свою бабусю в пансіонат для людей похилого віку, ми з нею туди їздили, і можу вам сказати, що таким людям в ньому живеться дуже непогано. Головне, що вони всі там на своїй хвилі, годинами розповідають один одному свої нескінченні історії і нікого це не напружує. Догляд і харчування хороше, вартість проживання адекватна – на рахунок установи переказується пенсія і ще якась невелика доплата. Ось я і думаю, як би мені запропонувати чоловікові помістити батьків у пансіонат. Думаю, його перша реакція буде різко негативна, але ж можна спробувати, раптом їм там сподобається. Ну не можу я з ними разом жити, прямо трясти починає, коли їх бачу!

Тамара, 55 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page