fbpx

Я дуже любила свого зятя і у всьому їхню родину підтримувала, аж доки одного дня у розмові зі свахою у тієї не вихопилась правда. Я спочатку не повірила почутому, та й донька сказала, що то є нісенітниця. Уявіть наше здивування. коли ми дізнались, що кожне слово відповідає дійсності

Я дуже любила свого зятя і у всьому їхню родину підтримувала, аж доки одного дня у розмові зі свахою у тієї не вихопилась правда. Я спочатку не повірила почутому, та й донька сказала, що то є нісенітниця. Уявіть наше здивування. коли ми дізнались, що кожне слово відповідає дійсності.

Максим і Сніжана моя разом уже шість років. При цьому вони ще не одружені, а весілля лише планують. Незважаючи на те, що разом вони уже досить давно про те, який Максим насправді, Сніжана і я дізналися зовсім недавно.

Справа в тому, що я на заробітках нині. Їхала з однією ціллю – назбирати грошей на житло донці. Як тільки вони із Максимом зійшлись, я одразу зрозуміла, що молодим потрібна допомога. У дочки робота пристойна, але зарплатня у двадцять тисяч у місті, то лиш на життя. Зять має п’ятнадцять, і саме його гроші вони вирішили відкладати на купівлю квартири.

Читайте також: У моїй родині усіх жінок старшого віку онуки називають “бабусями”, “бабунями”, Син маму мою узагалі змалку “бусьою” кличе.. Усе це звучить з повагою, любов’ю і трепетом, чи не так? Мене ж онучок мій змалку теж “бабусею” називав, але коли я прийшла до них востаннє то почула таке, що дар мови втратила

Я зі свого боку докидаю, вони зі свого. Так ми собі вже майже полловину за ці роки і наскладали. Зять мій віддалено працює. Майже увесь день вдома. Звісно, міг би і щось краще знайти, але він ще й таксує вечорами. То поки так.

А тут у розмові зі свахою та видає:

— Добре що Макс десятку мені щомісяця передає, бо на мою зарплату в санаторій не поїдеш здоров’я поправити.

Я це як почула, так і дар мови втратила. Яку таку таку “десятку” запитую, та замнялась і перевела тему на інше. Але ж я не дитина мала.

Виявилось, що всі ці роки зять допомагав батькам своїм. При цьому робить уже протягом довгих років і не збирається від цього відмовлятися. Так ще він планує давати батькам більше після того, як і його батько вийде на пенсію.

— Це мої батьки! Я мушу їм допомагати! – поясню він нам зі Сніжаною.

Цікаво виходить так! Я допомагаю їм, а він допомагає батькам своїм на курорти і санаторії гроші передає. А сваха від мене на п’ять років молодша ще й. Вона працює, хоч і пенсіонерка, так само, як і сват. Вони знають, про те, що молода родина на квартиру збирає. але це не впливає ні на що абсолютно. Сваха, як їздила в санаторії так і їздить.

І що тепер мені робити? Повертатись додому, хай самі собі наскладають на житло? Але ж за нинішніх реалій то буде коли, через скільки десятиріч?

Залишитись і таки допомогти їм із житлом? Але ж то не справедливо геть. Ну чого я повинна тут судна носити, а сваха у той час грязьові прийматиме десь в Карпатах.

То як виходить?

Ну, і що ж робити? Як бути мені тепер?

06,05,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page