fbpx

— Я кохаю тебе і життя свого без тебе не уявляю. Але з купівлею авто твої батьки могли б і зачекати. У мене ж кредит не виплачений, а ти тут зі своїм авто придумала. Чим швидше закриємо усі мої борги, тим швидше я нарешті зможу тобі грошенятами допомагати

— Я кохаю тебе і життя свого без тебе не уявляю. Але з купівлею авто твої батьки могли б і зачекати. У мене ж кредит не виплачений, а ти тут зі своїм авто придумала. Чим швидше закриємо усі мої борги, тим швидше я нарешті зможу тобі грошенятами допомагати.

Півтора роки тому я вийшла заміж. До цього ми з чоловіком були знайомі приблизно півроку. Зі сторони наш шлюб часто здається ідеальним. Всі подруги і колеги заздрять тому, як він до мене ставиться: відвозить на роботу і забирає з неї, зізнається в любові і засинає компліментами, завжди намагається мені догодити і чимось порадувати. Однак насправді наш союз давно скріпить по швах. Я люблю і ціную свого чоловіка, але вже дуже втомилася тягнути всі наші витрати на собі.

Зараз ми живемо в моїй квартирі, на мою зарплатню. У чоловіка є житло, за яке він виплачує іпотеку. Спочатку він пропонував мені переїхати до нього, але його квартира на той момент не була обставлена ​​меблями і вимагала ремонту. Я не захотіла там жити, бо пошкодувала витрачати на це всі свої гроші. Однак зараз його зарплата все одно йде туди – він накупив меблів і техніки в кредит, зробив дорогий ремонт. Незважаючи на те, що грошей у нього практично не залишається, здавати свою житлоплощу він не хоче (боїться, що квартиранти все йому там зіпсують).

Він постійно говорить, що жити без мене не може, і що готовий зробити все для того, щоб я була задоволена. Однак мій чоловік не може виконати найпростішого прохання – взяти частину наших загальних витрат на себе. У нього завжди знаходиться «поважна причина», щоб витратити все до копійки, обставляючи своє «гніздечко», а в мою квартиру він дорожче рушників ніколи нічого не купує.

При тому, що я його повністю годую і оплачую загальні рахунки, він іноді буває незадоволений. Нещодавно батьки допомогли мені придбати власне авто. А він обурився, що гроші були витрачені не на його іпотеку, і що нову машину оформили на мене через дарчу (говорить, що я йому не довіряю і готуюся до розлучення).  Каже, що чим швидше він закінчить зі своїм житлом, тим швидше зможе допомагати мені матеріально.

Мої мама і тато його не люблять. Мені часом і самій здається, що скоро він виплатить всі свої заборгованості, я стану йому не потрібна і він піде … Адже навіть те, що живучи на моїй території він займається благоустроєм своєї квартири, в яку ми переїжджати не плануємо і здавати яку він не хоче – вже наштовхує на думку, що він збирається колись піти від мене туди … Я дуже його люблю, але часом руки опускаються через думки про те, що можливо мої почуття чоловік використовує в своїх корисливих цілях, і що він живе зі мною тільки заради грошей.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page