fbpx

Я не готова мити підлогу щодня навіть заради дітей

З чистотою в квартирі у мене завжди було більш-менш. Раз в тиждень я протирала пилюку, по неділях пилососила квартиру. Килимів у мене ніколи не було, а возити мокрою ганчіркою по паркету не хотілося.

Чомусь з дитинства пам’ятаю, як я виходила з мамою в дитячий сад, і зустрічала прибиральницю, яка возила брудною ганчіркою по під’їзді. Вона вичавлювала в відро воду і побачивши її мене аж пересмикувало. Досі не позбулася цього відчуття.

І коли ми познайомилися з чоловіком і з’їхалися, я йому свою позицію з приводу підлоги озвучила. Пилососити готова, мити підлогу – ні. Він у мене не з чистьох, тому погодився з моєю позицією. Так ми і жили, поки я несподівано не дізналася, що при надії.

Звичайно, до появи малюка до нас відразу ж прилетіла допомагати моя мама і мама чоловіка. Добре хоч, що місця у нас вдосталь, всіх розмістили. Відразу домовилися, що вони поживуть у нас місяць, допоможуть з малечею і поїдуть по домівках, тому що нам хочеться побути втрьох.

Всі погодилися, і ми заспокоїлися, але я не здогадувалася про головний підступ. Що моя мама і свекруха будуть наполягати на щоденному митті підлоги. Тобто я, яка мила підлогу тільки перед Новим роком і власним Днем народження, повинна була мити підлоги щодня.

Це не просто не вкладалося в моїй голові, це викликало бурю емоцій.

Я сказала їм, що якщо вам хочеться бачити чисту підлогу, то ви можете її помити самі, для мене вона і так чиста. Що тут почалося…

Звичайно, вони не залишили мене в спокої, та ще й чоловіка підключили. Причому накрутили його так, що тепер він теж співає з ними в хорі, настільки важлива для дитини чистота і стерильність, тому потрібно поступитися принципами.

А я… Я не готова мити підлогу вдома навіть заради дітей.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page