fbpx

Я не можу сварити свого сина, тому що він ідеальний

Мені 39 років. Матір’ю я стала пізно, 5 років назад. Це була моя спроба застрибнути в потяг. Кар’єра, яку я так довго будувала, дала свої плоди і я зрозуміла, що або зараз, або ніколи.

Чоловік, вже не сподівався на спадкоємців, був щасливий. З’явився синочок і став моїм світлом у віконці. Всі проекти, які мені пропонували після його появи, я відкидала, мені хотілося бути поряд, жити ним, дихати ним, насолоджуватися кожною хвилиною.

Звичайно, у нього були кольки, різалися зуби, і весь цей час мені було дуже шкода його, але не себе. Коли він почав повертати головку, вставати, повзати, усміхатися, ходити, я шалено раділа кожному його досягненню. Мене так власні успіхи не радували!

Так, він пустував і пустує: розлити, забруднити, намалювати на дивані, обмочити ліжечко, розбити кухоль, це все про Дмитрика, але я ніколи його не сварила сильно, тільки про людське око. Зрештою, дитина розвивається і пізнає світ, ми повинні їй дати таку можливість. Я не можу карати свою дитину, тому що вона ідеальна. Дмитрик такий чудовий! Адже це мій син!

Чоловік, мої батьки і батьки чоловіка не поділяють моїх поглядів. Вони вважають, що Діму треба карати, тому що так чинити не можна, кажуть, що він вже берегів не бачить. А я не розумію їх, як можна карати рідну дитину? Мого найідеальнішого хлопчика на світі.

Так я готова всіх навколо звинуватити в гріхах, але тільки не його. Я його майбутню дружину вже заздалегідь не люблю, знаю, вона буде його ображати, мого ідеального хлопчика, в якого я вклала все найкраще. І мені здається, це нормально. Тому що я мама, я повинна захищати своє дитинча. Материнський інстинкт у всій красі. На мій погляд, ненормально, коли ти захищаєш інтереси іншої дитини, а не своєї.

Так, він луснув когось лопаткою в пісочниці, але це було не спеціально. Так, він взяв чужий велосипед, щоб покататися. Так, він відкусив шматочок від шоколадки без дозволу. Але вони ж діти, це все витівки. Тільки як пояснити чоловікові це – не знаю, вже вичерпала весь свій словниковий запас.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page