fbpx

Я ніколи не підозрював свою дружину в зраді, однак зараз в моєму житті настав саме той період, коли, мабуть, варто. Найцікавіше, що безпосередньо вона ні з ким не фліртує. Мої підозри ґрунтуються лише на тому, що її кар’єра іде вгору занадто швидко

Я ніколи не підозрював свою дружину в зраді, однак зараз в моєму житті настав саме той період, коли, мабуть, варто. Найцікавіше, що безпосередньо вона ні з ким не фліртує. Мої підозри ґрунтуються лише на тому, що її кар’єра іде вгору занадто швидко. Вона розумна і пробивна, але у всього є межа. Я ніколи не бачив, щоб люди піднімалися чесними способами по кар’єрній драбині, так швидко. Всьому є винятки, але це швидше виняток, ніж правило.

Як не дивно, але довести мої слова не маю чим. Єдине, що я можу їй пред’явити, це її пізні повернення з роботи. Вона зможе це виправдати переробками, і я навіть не здивуюся, якщо все це буде підтверджено документами. Адже начальству невигідно, щоб на публіку просочилася інформація про те, що у керівників роман з підлеглими.

Я намагався вивідати у її подруг ввесь стан справ, але це не дало ніякого результату. І це очевидно, адже я б точно так само не став видавати свого друга, якби знав про його зради. Проте, з цим все одно щось потрібно робити. Якщо я залишу це на волю випадку, то в подальшому це просто виллється в те, що мене будуть використовувати. А бути в такому положенні я не побажаю жодному чоловікові на моєму місці.

Я намагався обговорювати це з друзями в надії на те, що хтось із них потрапляв в таку ситуацію. І знайшовся один чоловік. Він втратив таким чином свою дружину. Якщо раніше я думав, що вони розійшлися за взаємною згодою, то тепер мені відомо про її зраду. За його словами, вона навіть не шкодувала про розставання, а гордо пішла до іншого і тепер живе в рази краще, ніж з ним. Звичайно, гроші мають значення, але хіба настільки сильне?

Слухаючи ці історії, я продовжую сподіватися на совість своєї дружини. Все-таки я знайомий з її батьками і знаю з якої вона сім’ї. Там зраджувати не прийнято і це відчувається по тій атмосфері, яка там панує, коли її батьки разом. І пов’язано це не з тим, що вони релігійні, а тому що у них є чіткі принципи, яких вони дотримуються протягом усього життя.

Загалом, не знаю, як складеться життя далі, але надія полишає останньою. Якщо я почну помічати щось більш конкретне і явне, то думаю піти і поговорити з її директором безпосередньо. Це хоч і зачепить її репутацію і, можливо, кар’єру, проте так я буду точно знати, що відбувається.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news. – заборонено.

You cannot copy content of this page