fbpx

Я подобаюся собі, але більше не подобаюся чоловікові. Розлучення не вихід, він ідеальний з усіх боків, навіть зовні. Що ж мені робити?

Не знаю навіть, навіщо пишу. Моя історія така: з дитинства у мене проблеми із зайвою вагою, і вся сім’я такі ж повні люди, але я боролася. Сиділа на дієтах, ходила в спортзал, фітнес, бігала, не користувалася ліфтами, але все одно була трохи пухкенькою, хоч як мене намагалася.

На обличчя я, Слава Богу, симпатична і шанувальників у мене було достатньо, незважаючи на комплекси. Вийшла заміж дуже рано, в 18. З першим чоловіком прожила 7 років. Не виходило нам з батьківством, я проходила різноманітні курси, огляди, консультації, паралельно зайнялася і правильним харчуванням, але через постійні переживання, я не худла, а, навпаки, набирала. За весь той період я набрала 5 кг. (Не так багато, як я вважаю), але чоловік сказав, що я – набрала забагато і ніяк не можу бути красивою, тому він мені вірним бути не може.

Як тільки я про це дізналася, одразу ж розлучилася. І тут мене переклинило, невже навіть 5 кг. можуть бути вирішальними (те, що просто чоловік неправий мені й на гадку не спадало). І я забила. Занурилася в роботу, купила квартиру, машину, була одна. Одна з тортами. Скільки я набрала, навіть писати страшно. Але це мені не завадило познайомиться з другим чоловіком.

Йому моя зайва вага абсолютно не заважала. Зустрічалися, жили разом, одружилися, з’явилася донечка донечка. Те, що пішла в плюс за 9 місяців і говорити не треба. Потім взяла себе в руки і ось на вагах -40 кг. Такого ніколи не було. Я стала посилено доглядати за собою, відвідувала салони краси, працювала, ходила в зал і т.д. І тут я помітила, що чоловік до мене охолов.

Чоловік у мене ідеальний. У нього немає шкідливих звичок, працює, ніколи не підвищує голосу. Після роботи одразу додому. Готує, прибирає, сидить з дитиною. Квіти дарував раніше регулярно, подарунки, побачення, компліменти. Уваги мені не бракувало, не дивлячись на дитину. А коли я почала активно худнути, то наче відчувала, як він байдужіє до мене. Він продовжує добре ставитися до мене, але більше немає подарунків, компліментів і найголовніше – іскри в очах. Раніше, він не міг повз пройти, а зараз зайвий раз не обійме. Я подумала, що є інша і полізла перевіряти телефон. Тиша.

Та й ніколи йому мені шукати іншу, завжди вдома сидить. Хіба що ходить в зал, але зі мною. Запитала у чоловіка, чи немає у нього іншої, чи можливо щось не подобається у мені, що я схудла, наприклад, (я на 163 см – 58 кг) каже, що моя вага – моє діло.

Він мене не ображає і допомагає, дає гроші, але більше немає теплоти в його погляді, захвату, бажання, уваги. Цілковита байдужість до мене! Раніше такого не було. Уваги було багатезно, кожен день божий, хоч відбивайся. Я подобаюся собі, але більше не подобаюся чоловікові. Розлучення не вихід, він ідеальний у всіх відношеннях, навіть зовні. Що ж мені робити? Я тепер почуваюся самотньо.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page