fbpx

Я подзвонив їй через 5 років. Коли вона взяла трубку, мене просто кинуло в піт

Як не дивно, але вона навіть не змінила номер, як ніби чекала. Коли вона взяла трубку, мене просто кинуло в піт.

По голосу вона була така щаслива. Я чув, як десь в нетрях її квартири лунав дитячий сміх.

Після її «Алло», я втратив дар мови. Я не знав, що сказати. Я був радий за неї, але в той же час, у мене розривалося серце. Тоді, 5 років тому, вона говорила, що буде любити мене завжди.

Я сміявся над нею і відповідав: «Ти ще зустрінеш своє щастя, мила». Хоча всередині розумів, що вона не бреше, але тоді все одно від неї пішов. Після того, як вона знову сказала: «Алло», я скинув трубку і міцно стиснув телефон в руці.

Прийшла СМС. Вона написала: «Привіт! Я чекала твого дзвінка. Дуже сподівалася почути твій голос, але ти злякався, як і тоді. Тепер я сміливо можу вимкнути цей телефон. Я знаю, навіщо ти дзвонив. Дізнатися, чи  я тебе досі кохаю тебе. Так кохаю. Я не збрехала Тоді … »

Читайте також: Я покинула свого чоловіка. Ось 6 речей, які я хочу вам розповісти

Я спробував їй передзвонити, але номер вже був недоступний. Дзвонив на наступний день, дзвонив потім ще і ще. Кожен день. Намагався її знайти, але все, ніби слід прохолов.

Я довгий час не дзвонив їй, вважаючи, що вона назавжди для мене втрачена, але серцю не накажеш. Десь в глибині душі я розумів, що тільки вона судилася мені Богом, і тільки з нею я можу бути щасливий.

І ось через 5 років я знову зважився набрати знайомий номер. О диво! Вона зняла трубку, але … я не знайшов слів, щоб сказати їй про своє кохання.

Зараз мені 39 років. Я один. У мене немає ні дітей, ні, навіть, кошеняти. Тільки все той же номер, що і 15 років тому. Раптом вона подзвонить …

За матеріалами.

Опубліковано 24 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page