fbpx

Я покинула свого чоловіка. Ось 6 речей, які я хочу вам розповісти

Я розлучена. Так. Я не змогла зробити свій шлюб успішним. Довелося зрозуміти, що шлюб не завжди є щасливим вибором. Я повинна була зрозуміти, що те, що дві людини люблять одна одну, не означає, що вони автоматично здатні зробити відносини щасливими. Це не тому, що моє кохання до мого чоловіка не було реальним.

Я дуже кохала свого чоловіка. І він любив мене. Коли ми одружувалися, я думала, що наша любов буквально не має меж. Що її ніщо не обмежує. Що нічого не зупинить нас як пару. У глибині душі я була переконана, що він був людиною, з якою я провела б все життя. Я не знала, що власне життя має інші плани для нас.

Що ви повинні знати про шлюб, це те, що він відрізняється від того, щоб бути у тривалих стосунках. Існують певні очікування та обов’язки, які виникають у шлюбі з кимось. І через це може бути додатковий тиск у відносинах. І часто такий тиск може насправді зруйнувати відносини незалежно від того, наскільки чистою була любов. Ви повинні знати, що любов не завжди буде служити гарантією.

Любов насправді не те, чим ви можете себе убезпечити, у стосунків багато аспектів – почуття – це лише один з них. Існує багато змінних, які потрібно враховувати, якщо ви дійсно хочете мати щасливий шлюб. Правда полягає в тому, що хоча ви любите один одного, є більше шансів, що ви розлучитесь, ніж, що завжди будете разом.

Це, однак, не означає, що не варто ризикувати. Любов варта, щоб за неї боротися. Ви просто повинні знати, що це важка дорога.

Перш за все, не очікуйте від вашого партнера ніяких різких змін особистості.

Людина, з якою ви одружилися, вже має сформовану особистість. Отже, якщо ви все ще сподіваєтеся, що ваш партнер з часом зміниться, ви помиляєтеся.

По-друге, відносини – це зустріч двох людей десь на півдорозі. Компроміс є визначальним, коли справа доходить до спільного життя. І недостатньо, щоб тільки один з вас постійно демонстрував готовність йти на компроміс. Ви обоє повинні завжди зустрічатися на півдорозі.

По-третє, не відчувайте необхідності бути настільки незалежними весь час. Нехай ваш партнер любить вас. Припиніть тиснути на себе, щоб бути таким незалежним весь час. Сенс відносин – це мати когось, близького, хто завжди підкладе плече допомоги. І ви повинні розуміти, що ваш партнер буде хотіти відчувати себе потрібним час від часу.

По-четверте, мовчання рідко є найкращим інструментом. Не втікайте від аргументу. Скажіть, що ви думаєте, що відчуваєте. Не тихо. Не приховуйте свої почуття всередині. Єдиний спосіб, який може зблизити вас один до одного, це те, що ви залишитеся відкритими.

Читайте також: Дата народження розповість, який подарунок від долі ви отримали. Який ваш унікальний талант?

По-п’яте, переконайтеся, що ви завжди тримаєте свої почуття під контролем. Будьте раціональними. Ви будете дуже емоційно залучені до ваших стосунків, і це нормально. Просто пам’ятайте, що ваша надто емоційна поведінка, може спровокувати неправильний вибір у ваших відносинах.

По-шосте, немає такого поняття, як “занадто багато” любові. Ніколи не стримуйте свою любов. Любові ніколи не буває забагато, тому просто продовжуйте виражати свою любов своєму партнерові.

Я шкодую про багато рішень у своєму житті, але не шкодую, що любила.

You cannot copy content of this page