fbpx

Я поставила на шальки терезів можливістю стати мамою заради чоловіка, якого кохала і кохаю. А він іде до іншої? Слово за слово і чоловік вигукнув, що ніколи мене не кохав, а жив зі мною, тому що йому так було зручно

Не знаю, навіщо я це пишу. Можливо, просто поговорити мені ні з ким, а виговоритися просто необхідно.

Як життя швидко змінюється, ще вчора ти був щасливий і насолоджувався життям, а сьогодні не знаходиш місця у ньому. Так сталося і зі мною. Мій чоловік, з яким я прожила разом 18 років, просто пішов. Хоча ні, не просто, він пішов до іншої жінки. Багато хто скаже, що це банально і відбувається на кожному кроці. Але одна справа, коли це сталося з кимось, а інша коли з тобою.

Ми одружилися відразу після інституту, і всі ці роки були щасливими. Або мені так здавалося. Я любила його і люблю навіть зараз. Я жила для нього. У нас не могло бути дітей через проблеми зі здоров’ям чоловіка. Але мене це не засмучувало. Ми ж були один в одного. А місяць тому він сказав, що нам потрібно серйозно поговорити і повідомив, що покохав іншу. Не знаю, чому я так повелась, але я влаштувала справжній бунт. Мені було так прикро і боляче.

Я поставила на шальки терезів можливістю стати мамою заради чоловіка, якого кохала і кохаю. А він іде до іншої? Слово за слово і чоловік вигукнув, що ніколи мене не кохав, а жив зі мною, тому що йому так було зручно. Виявилося, що я була для нього лише домогосподаркою, яка прала йому, готувала і прибирала. Здається, що немає в світі нічого гіршого, як почути ці слова. Ось чому Бог так і не дав нам дітей…

На наступний день він зібрав свої речі і пішов. Я хотіла благати його не робити цього, але почуття власної гідності мене зупинило. Від наших спільних знайомих я дізналася, що він живе зі своєю колегою. Всім друзям я розповідаю, що ми по-доброму вирішили розійтися, а не що він мене покинув і проміняв на іншу. Але легше від цього не стає. Важко грати роль радісної жінки, коли на душі ураган.

Я бачила їх разом. Кілька днів тому. Не здається мені, що він щасливий. Вони просто йшли і про щось розмовляли. Я як дівчисько просто розвернулася і пішла в інший бік, щоб мене не помітили. Не знаю, як реагувати на такі зустрічі. Мені що потрібно привітатися з ними чи привітати їх. Ми все ще одружені, не дивлячись на те, що чоловік подав на розлучення. Виходить, що мій чоловік ходить з іншою жінкою і живе з нею. І як я повинна на це реагувати?

Не знаю, що робити далі. Найприкріше, що я досі його кохаю і хочу повернути назад. Але не може він мене не любити, адже стільки років прожитих разом так просто викреслити зі свого життя. Як мені повернути його? Я точно знаю, що готова пробачити чоловікові цю слабкість і його вчинок, якщо він одумається і повернеться до мене.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page