fbpx

Я просто рвала і метала з малечею на руках. Я, можна сказати, тільки цим і жила весь час. Чому якась бездітна Альбіна повинна говорити моєму чоловікові, що мені робити?

У нашій родині три місяці тому з’явилася дитина. Ми дуже довго на неї чекали з чоловіком, ось тільки не думали, що буде так складно.

Розповім трохи про наше життя до. Ми прожили з чоловіком без дітей майже 7 років. У нього цікава робота, у мене теж. Після роботи по середах у нас були походи в кіно, по п’ятницях – в ресторан. Ми кожні півроку вибиралися в подорожі, витрачали свої відпустки і купу грошей без жалю. Ми любили і розуміли один одного. Мені здавалося, ми ідеальна пара.

І ось з’явилася дитина. Я планувала вийти на роботу через 3 місяці після її появи, все було обумовлено. А потім у нас почалися дивні розбіжності. Причому мені здається, що колега мого чоловіка спеціально вселяє йому на роботі, що я погана матір.

Ледь що, він відразу говорить, що Альбіна йому сказала… і далі по тексту. Наприклад, це виглядає так.

Я: Малечі нічого не допомагає від кольок, давай купимо їй ось цей препарат, я прочитала, що він допомагає більшості малюків.

Він: Ти знаєш, ми тут якраз обговорювали з Альбіною коліки, і вона сказала, що її племінниці дуже допоміг інший препарат. Тому я вже заїхав і купив його.

Тобто він обговорює дитячі коліки не зі мною, а з нею? Навіщо?! Або ось діалог наш недавній:

Я: Малятку вже 3 місяці, я з’їжджу на наступному тижні на роботу, уточню, коли мені можна приступити до роботи і буду шукати няню.

Він: Ти знаєш, Альбіна говорить, що не можна відривати дитину від матері в такому віці, це погано позначиться на її поведінці. Тому, я подумав, тобі ще потрібно посидіти вдома.

Я просто рвала і метала з малечею на руках. Я, можна сказати, тільки цим і жила весь час. Чому якась бездітна Альбіна повинна говорити моєму чоловікові, що мені робити?

І це лише малий шматочок наших діалогів. Я вже скоро книгу порад від Альбіни зможу написати.

Що мені з усім цим робити?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page