fbpx

Я розлучилася зі своїм чоловіком півтора роки тому через його походеньки. Мені здавалося, що це правильний крок, так як таке прощати не можна. Тепер шкодую

Однак після цього я впала в настільки глибокі переживання, що не хотіла бачити поруч із собою нікого. Я цілими днями сиділа вдома і переглядала наші з чоловіком фото і відео. Мені здавалося, що виходу немає. Навіть мої батьки, з якими я завжди підтримувала зв’язок, не змогли до мене достукатися.

Однак через чотири місяці, я стала стежити за його соціальними мережами. І саме в цей момент я відчула легкість. Мені раптово стало так добре і я знову відчула смак життя. Після цього мені в голову прийшла божевільна ідея – стежити за ним в реальному житті. Я знаю, що це дивно і, неправильно, але нічого не можу з собою вдіяти. Тільки так я почуваюся потрібною.

Природно, що він ні про що не здогадується. Про це знає тільки одна моя подруга, яка намагається відрадити мене робити це. Вона каже, що я повинна жити своїм життям. Найгірше, що це правда – вона повністю права. Я усвідомлюю свою проблему і розумію, що власного життя у мене немає вже цілий рік. Однак просто припинити це робити – не вихід. Так, я намагалася зупинитися, але у мене не вийшло.

Я знаю весь його розпорядок дня і все його улюблені заклади. Мені навіть вдалося вивчити з соціальних мереж його нову дівчину. Смішно це визнавати, але я знаю його нинішнього зараз краще, ніж вона. Ще я стала помічати дивне відчуття, коли я стежу за ним. Мені починає здаватися, що я проживаю всі ці моменти разом з ним. Якщо він йде в ресторан, то я подумки уявляю себе в ньому. Це дивно, але так приємно, що відмовитися від такого неможливо.

Причому з деякого часу я подумую про те, щоб спробувати його повернути. Так, невірність я пробачити не змогла, але хіба це перешкода, щоб рухатися далі? Мені подобається його життя, і мені хочеться стати його частиною, а не таємним спостерігачем. Єдине, чого я зараз хочу, це знову опинитися поруч з ним.

Правда, не всі раді за мене. Моя подруга каже, що мені варто звернутися за допомогою. Я прекрасно розумію, що вона має на увазі психіатра, але звідки їй знати? Вона ніколи не була заміжня, і тим більше в нормальних стосунках. Ходить одна вже близько п’яти років. Їй мене не зрозуміти, тому що єдина людина, кому це було дано – мій чоловік.

Фото – ілюстративне, з відкритих джерел.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page