fbpx

Я розумію, що мій чоловік іноді настільки втомлюється від моїх родичів, що бере відгул на роботі і йде в ліс на 2-3 дні, вимкнувши всі телефони. Я його розумію, а мама ні. У такі дні вона мені весь день капає, що чоловік у іншої жінки, що я наївна та інше

Хочу і я почути поради та зрозуміти, як мені далі жити. Живемо ми з моєю мамою, це було останнє бажання мого батька. Коли його не стало, я тільки вийшла заміж. Він боявся, що мама, не особливо пристосована до життя (раніше все робив батько), без нього не впорається.

Так ми і залишилися жити всі разом у батьківській квартирі. Мама, ми з чоловіком і моя молодша сестра. Потім я народила дітей, а сестра вискочила заміж і пішла жити до чоловіка в гуртожиток. І все б нічого, але ми скотилися в нескінченні непорозуміння.

Мама не працює вже давно, вона на пенсії. Поки я працювала, це мене не напружувало особливо, грошей вистачало. Але тепер я у відпустці по догляду за дитиною, працювати у мене не виходить, тому всю сім’ю годує мій чоловік, включаючи маму. Її пенсія просто сльози. Чоловік працює на заводі, зарплати там не особливо великі, тому він весь час бере підробіток і ще працює на замовлення, лагодить комп’ютери. Втомлюється сильно, спить по 2-3 години, але грошей вистачає.

Моя мама з дітьми не допомагає. Ледь що, відразу говорить: «Ідіть до мами. Попросіть маму. Попросіть тата. Я хочу відпочити”. За квартиру і продукти повністю платить мій чоловік, ми ще ні копійки з мами не взяли.

Весь вільний час вона проводить з моєю молодшою ​​сестрою, у якої недавно появилася четверта дитина. Чоловік моєї сестри – церковний співак, він працює 2 рази в тиждень, співає в церковному хорі і отримує 4000 тисячі гривень. Грошей, звичайно, не вистачає. Мама віддає їм всю свою пенсію. Коли я лаю її за це, твердить, що без допомоги вони не витягнуть.

Іноді я прошу чоловіка їм теж допомогти. Мені шкода маму. Нещодавно ми дали їм в борг досить велику суму, і вони взяли кредит на машину, оформивши його на маму.

Я розумію, що мій чоловік іноді настільки втомлюється від моїх родичів, що бере відгул на роботі і йде в ліс на 2-3 дні, вимкнувши всі телефони. Я його розумію, а мама ні. У такі дні вона мені весь день капає, що чоловік у іншої жінки, що я наївна та інше. Я розумію, що загнала себе і чоловіка в кут. Але що мені робити? Не можу ж я їх всіх кинути.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page