fbpx

Я втомилася щось доводити мамі своїй. Вона постійно дорікає мене у тому, що я влізла в чужу сім’ю і зруйнувала її. Те, що там сім’ї не існує, мама зрозуміти не хоче. От послухайте, як діло було

Я втомилася щось доводити мамі своїй. Вона постійно дорікає мене у тому, що я влізла в чужу сім’ю і зруйнувала її. Те, що там сім’ї не існує, мама зрозуміти не хоче. Так, на розлучення не подав, але давно не живе з сім’єю. Коли треба буде, тоді й розлучиться.

Я тридцяти дворічна симпатична дівчина. У мене стрункий стан і загалом, я самодостатня особистість. Маю гарну роботу, машину, квартиру. Усе чудово. Навіть в особистому житті все пучком. Мій обранець Мирон пилинки з мене здуває. Проводжає і зустрічає з роботи, активно проявляє знаки уваги, влаштовує приємні сюрпризи. Як людина він товариська, позитивна, легка на підйом. Більшість подруг дівчат заздрять не приховуючи.

Тільки мало хто знає про одне “але”. Мирон мій одружений. Чотири роки він не живе зі своєю дружиною, але розлучитися йому ніколи. Створювали вони сім’ю перед появою дитини, але нічого не вийшло. Спробували – не вийшло, розійшлися. Ніхто ні на кого не в образі.

Зараз хлопчик навчається у п’ятому класі. Чоловік активно бере участь у його житті. Зідзвонюється з ним, кілька разів на місяць зустрічаються. Гроші на дитину виділяє. Завжди якщо потрібна колишній дружині допомога з дитиною він готовий підставити своє плече. І це дуже подобається мені. Адже як інакше, це ж твоя дитина?

Ну а те, що папірець не оформили, так це справа десята. Це ж потрібно з роботи відпрошуватися, з паперами возитися. Навіщо зайві негаразди зараз. Усіх усе влаштовує на даний момент.

Мирон, навіть, освідчився мені, подарував гарну каблучку. Усе було дуже романтично. Тільки з датою весілля поки що ще не визначилися зі зрозумілих причин.

Мама ж моя щиро впевнена, що я зараз чиню неправильно. Вручення обручки в цій ситуації виглядає смішно. Вона вважає, що чоловік ніколи не розлучиться. Якби хотів, то давно б уже це зробив. А так йому зручно, і дружина, і кохана. А весілля. каже мені мама, можна до сивої коси чекати.

Хіба в цій ситуації я є розлучницею?

Хіба так важко зрозуміти, що в колишнього подружжя просто часу не було офіційно все оформити?

Я знаю, що Мирон мене кохає, хіба це не гарантією нашого спільного щасливого майбутнього?

30,04,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page