fbpx

Я вже сподівалася, що буде запрошення в РАЦС, але все зіпсувала спільна вечеря в ресторані. Він запросив мене, і все було дуже романтично, тільки, коли я почала робити замовлення, він здивувався і запитав: Ти що, все це з’їси?

У мене питання до жінок: хіба вага може впливати на почуття чоловіка? Мені завжди здавалося, що жінка повинна бути жінкою і все.

Я працюю кондитером і ласунка ще та, я колись і професію вибрала таку тому. У мене вже було 2 шлюби, але дітей немає.

Так, я – Пампушка, вірніше – приємною округла, але, хіба, це може впливати на почуття і стосунки? Зараз, навіть, в моді подібні жінки. А що ці всі моделі, які вічно на дієті? Ну ось, хіба можна з такою будувати сім’ю? Адже, вони й самі не їдять і свого чоловіка, як слід, не нагодують. Адже, всім відомо, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Але, ось, зі мною ця приказка, чомусь, поки не працює.

Нещодавно я познайомилася з чоловіком. Начебто, все було добре, і форми мої йому сподобалися. Я вже сподівалася, що буде запрошення в РАЦС, але все зіпсувала спільна вечеря в ресторані. Він запросив мене, і все було дуже романтично, тільки, коли я почала робити замовлення, він здивувався і запитав: Ти що, все це з’їси?

Я майже мову втратила. А як же, він думав, я створюю такі красиві і апетитні форми? Та, і не так вже й багато я їм. Та й не від котлет це, а від солодкого – я на роботі їм.

Тепер, я так зрозуміла, похід в РАЦС відкладається. Він каже: мені треба подумати – я стільки не заробляю, щоб тебе прогодувати.

А мені прикро, адже, я здебільшого їм на роботі, майже безкоштовно. Пояснюю йому: ну що там думати, де ти ще таку знайдеш? І сам завжди будеш нагодований і поруч така жінка, як я. Ну, що ще треба чоловікові для щастя? А хіба їжа – не перше задоволення в житті? Якщо весь час економити, так слюні ковтати, навіщо тоді взагалі жити? Як говорила моя бабуся: їж, поки живіт свіжий. Моя бабуся, теж, була повненька, але від залицяльників у неї відбою не було.

Я так вважаю: жінка повинна бути пишкою – це закладено в нас природою. Чому чоловіки не розуміють таких простих істин. Хоча, я знайшла відповідь на це питання: все стали такими інфантильними і економними. Їм би машини покруче, та всякі цяцьки. Але, хіба, це справжні чоловіки? Хіба, не зрозуміло, що такі, як я – і є найкращі жінки, які і коня на скаку, і в палаючу хату. А то вони спочатку одружуються не з тими, а потім розлучаються. А можна відразу зрозуміти, що до чого, і з ким краще? Ось мій каже: Зменшуй апетит і тоді – візьму заміж. Так якщо я схудну, це вже й не я буду. Підкажіть, як пояснити йому, що мені не треба змінюватися, і що зі мною він буде щасливий, а гроші – це не важливо?

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page