fbpx

Я з магазину прийшла і викинула усе зайве у смітник вийшла переодягнутись, аж тут шум на всю квартиру. Заходжу на кухню і дар мови втрачаю. Ну чого чого, а такого нормальна людина просто не очікує

У моєї свекрухи троє синів і всі вони мають сім’ї. І я вам так скажу, що невісткам з такою свекрухою доводиться дуже несолодко. Мало того, що вона людина старої закалки, яка вважає, що завжди потрібно слухати старших, нехай навіть вони марення які несуть. Так вона ще й до краю любить економити. А її улюблене заняття — це їздити від сім’ї одного сина до іншого на перевірку.

Все заради того, щоб перевірити, чи правильно невістки ведуть побут, а якщо неправильно, та щоб порад їм надавати. Якби тільки вона давала і справді нормальні поради, то можна було б ще радіти її приїздам. Але вона жінка з дуже нестійким характером. Побачить, що щось не так, як вона собі це уявляє, так зразу гвалт і підіймає. Витримати це все неможливо.

Нещодавно приїжджала до нас та наводила свої порядки. Ложки та вилки треба ставити на такому місці, як їй подобається, унизу, тому що вона низького зросту. А ми у сім’ї всі високі, нам подобається вгорі ставити. Суп варити постійно з м’яса не можна – це все марне витрачання грошей. Краще варити на овочевому бульйоні і не хвилює, що всі у нас м’ясо люблять їсти та й грошей вистачає. Постійно ходить за всіма вимикає світло по квартирі, й доводить, що потрібна економія світла.

Я приходжу з магазину і пакети викидаю, але свекруха відразу рветься у відро для сміття і витягує їх назад, навіть якщо пакет брудний. Адже його можна ж помити та знову використати. Я не розумію навіщо, адже їх продають. Скільки вона мені терпіння виїла за пральну машину і що це марна трата грошей. Бо в її часи всі прали руками і не стало їх менше від цього, треба прати руками і мені.

Чоловік сміється слухаючи все це. Йому просто весело від цього, а от мені не до сміху. А найприкріше, що всі три сини маму дуже люблять і нам, дружинам, забороняють і слово криве сказати. Кажуть, що вона сама їх на ноги поставила і кращої мами у світі не знайти. А потерпіти місяць, доки вона на гостині можна всім, адже ж це їхня мама.

Свекруха бачить цю любов і робить все, що їй заманеться. При синах вона мила і пухнаста, а от варто їм на роботи вийти, так вона дістає свою сталеву мітлу і починається казна що.

У мене сили під кінець. Наразі вона у нас і я вже вити готова. Як же це все припинити? Як зробити так, щоб свекруха хоч трошки пригальмувала?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page