fbpx

Я закохалася в обранця моєї матері! І я ненавиджу себе за це.

Вісімнадцятирічні дівчата, як я, в таких дорослих чоловіків рідко закохуються. У ці роки у нас повинні бути юні романтичні відносини з ровесниками. Тому мене виниклі почуття до маминого чоловіка повалили в жaх.

Все почалося не відразу. Я взагалі довгий час була обережною з Валерієм, придивлялася до нього, вивчала. Дуже хвилювалася за маму, не хотіла, щоб він розбив їй серце.

Адже у неї була вже в житті одна нещасна любов з моїм батьком. Він кинув нас відразу після мого народження. Всі ці роки мама присвятила виключно мені. Працювала день і ніч, щоб все у мене було не гірше, ніж у інших дітей. І ось я виросла, вступила до інституту, а мама познайомилася з Валерою і я бачу, як вона вся світиться від щастя.

Часом думаю, краще б він виявився не дуже хорошою людиною, щоб я зненавиділа його, стала ревнувати до нього маму. Але у Валери, як на зло, немає нічого негативного.

Дуже красивий і сучасний, спортивної статури, займається бізнесом, так що фінансово забезпечений. Маму любить, і до мене ставиться чудово. Ми з ним разом ходимо в тренажерний зал, а ввечері після тренування вони йдуть з мамою в театр або ресторан.

Одні вихідні ми всі разом проводимо в торгових центрах, займаючись шопінгом. А в наступні він йде зі мною і моїми друзями в клуб на концерт рок-групи. Всебічно розвинена особистість, цим він мене шокує наповал і дуже подобається.

Спочатку я цим почуттям зраділа. Порахувала, що такі бувають у дочки до тата. Але потім стала помічати, як хвилюють мене дотики Валери. Іноді вечорами після вечері ми всі разом сідаємо на дивані і дивимося телевізор.

Він однією рукою обіймає маму, іншою мене. У такі моменти мені все одно, що за фільм йде або передача. Я відчуваю його запах і тепло, як проноситься його дихання над моїм волоссям, як він завзято регоче над жартами з екрану телевізора.

Тепер при кожній слушній нагоді я біжу до нього за порадою. Але найстрашніше, перестала спати ночами, всі мої думки тільки про нього. Навіть мучуся від ревнощів, уявляючи, як за стінкою в іншій кімнаті він цiлує і обіймає мою маму.

Я ненавиджу себе за це. Адже Валерій любить маму, а вона його. Моя матуся вперше за довгі роки відчула себе щасливою жінкою. Я не маю права на такі брудні думки. Але нічого не можу з собою вдіяти.

Тиждень тому оголосила мамі, що з’їду в гуртожиток до подруг. Уже я досить подорослішала, щоб вести самостійне життя, та й їх не хочеться обмежувати.

Вона розплакалася, сказала, що я ще маленька, нікуди мене не відпустить. Коли з’явиться в моєму житті хлопець, з яким я захочу будувати сім’ю, тоді і з’їду. Валера її цілком підтримав.

Мені з кожним днем ​​все гірше, перестала їсти і спати нормально. Спеціально повертаюся додому дуже пізно, після лекцій їжджу до дівчат в гуртожиток. Роблю це для того, щоб якомога менше стикатися з Валерою. Але не сильно допомагає, думки про нього мене немов у болото затягують.

Читайте також: 12 страв які обов’язково потрібно приготувати на стіл 6 січня у Святий Вечір

За матеріалами: astromeridian

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page