fbpx

Я зараз дуже розгублений. У мене є велика, гарна квартира, кохана дружина і прекрасні діти, робота. Тільки жити і взагалі перебувати вдома я не можу. Просто, одного разу я побачив, як саме моя теща готує обід

Я зараз дуже розгублений. У мене є велика, гарна квартира, кохана дружина і прекрасні діти, робота. Тільки жити і взагалі перебувати вдома я не можу.

Ми часто їздили до тещі в гості. Вона жила в селищі міського типу в 500 кілометрах від нашого міста. Тестя не стало ще до мого знайомства з дружиною, так що господарство вела свекруха і ми їй допомагали. Я копав навесні грядки, дружина по господарству в будинку. Не завжди виходило приїжджати за 300 км., але ми намагалися. Коли діти підросли ми стали відправляти їх до неї на канікули.

Одного разу теща занедужала і довелося вести її в місто в стаціонар. Після виписки вона досить швидко відновилася, але вже не могла займатися городом і самостійно вести господарство. Дружина наполягла, щоб ми забрали маму до себе, та й я бачив, що маму залишати одну не можна.

Я звичайно розумів, що спільне життя це не зовсім комфортно, але що робити. Спочатку було не дуже звично, а потім і взагалі я виявив дещо, від чого і спати спокійно не можу досі. Поки ми були на роботі, теща готувала обід дітям і вечерю на всю сім’ю. Одного разу у вихідний, я побачив, як вона помішує кашу, пробує її, облизує ложку і починає знову помішувати їжу, але вже у сковорідці де тушкувалась підлива. У мене пропав дар мови. Того дня я від вечері відмовився.

Наступного разу я спеціально став за нею спостерігати і побачив, як вона ліпить котлети і після кожної котлетки навіщось злегко попльовує на руки! Що це?! Мені зовсім зле стало. Після цього я перестав харчуватися вдома. Обідав в їдальні на роботі. Вечеряв в кафе.

Заходити на кухню і дивитися на тещу стало просто неможливо. Я став частіше їздити на дачу і залишатися там ночувати. Варив собі борщі, смажив шашлики і намагався не згадувати побачене мною.

Дружина звичайно дуже обурюється, що я живу на дачі, підозрювала мене спочатку у всьому, що можна. Тепер намагається приїжджати до мене частіше, так і не знаючи справжню причину. Але жити так маючи сім’ю не можна, а жити вдома я не можу.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page