fbpx

Я знала, що не можу такого сказати рідній мамі, але вже не витримала. Стільки років терпіла, а тут прямо сили під кінець. Зрештою, не я розпочала все це

Є у моєї мами одне переконання. Вона вважає, що якщо якийсь чоловік не здатний сам зробити у будинку ремонт, то це не справжній чоловік. Саме тому вона постійно незадоволена моїм чоловіком, який мало на що здатний у цьому плані. Він вважає за краще віддати гроші професіоналові, який швидко все зробить. Але моїй матері подібне не до душі.

Ми у шлюбі вже сім років. Тоді і я, і Мишко щойно закінчили університет. Обидва влаштувалися працювати, але отримували дуже мало. Хоч би житлом було забезпечено — бабуся Міші подарувала квартиру.

Сама квартира була непоганою, потрібен був лише ремонт. Але мій чоловік нічого в цьому не тямив. Ріс він без батька, тому, навть, дрилем не міг користуватись.

Але нас це не бентежило, адже друзі радо допомагали нам з ремонтом. Поступово квартира ставала дедалі красивішою.

Спочатку моя мати була проти того, щоб я виходила заміж за Мішу. Тепер вона постійно була невдоволена тим, що ми робимо. Їй не подобалося, що ми просимо друзів помагати.

— Чоловік має сам вміти робити ремонт. Інакше він не може вважатися господарем будинку! — ось що вона повторювала.

Минули роки. У Михайла змінилася робота, зросла зарплата. Побутові питання почали вирішувати за допомогою наших друзів. Ми почали наймати спеціалістів для будь-якого ремонту, від дрібного до великого. Мама постійно бурчала через це.

– Мій тато завжди все сам робив. Навіть будинок збудував, а в ньому грубку склав! І не просив інших працювати за себе. Справжній мужик,— знову недавно почала вона говорити.

— Тоді чому ти сама свого часу не обрала такого чоловіка, як дідусь? — моє терпіння скінчилося. Знала, що ця тема заборонена, але вже не витримала. — У нас у квартирі завжди все працює як треба, цвяхи не стирчать, нічого не падає, а отже, все гаразд. Яка різниця, хто це все зробив? Наш тато, он узагалі крім дивана, іншого місця у кратрирі не знає.

Мама хмикнула і пішла геть. тато у нас святий що б він не робив. Вона на нього молитись готова, хай він і спить цілими днями і нічогісінько не робить. Він у неї найкращий, щоб там не було.

Тепер мама зі мною не спілкується. Сказала лиш, що я родину проміняла на чоловіка. а я не розумію в чому ж моя вина? Що не так, як я повинна була вчинити?

Чи це у мене з мамою тільки такі стосунки не прості, чи у всіх таке?

Передрук без гіперпосилання на ntermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page