fbpx

Як донести синові-Раку, що дівчина-Водолій йому не підходить?

Моєму синові двадцять шість років, закінчив інститут, працює програмістом. У нього така робота, що він майже не виходить з дому, працює віддалено, та й взагалі по життю він у мене скромний і сором’язливий. Днями сидить тихо біля свого ноута, щось там мудрує. Іноді розмовляємо з ним по душах. Син не раз зізнавався, що хотів би зустріти милу дівчину, з якою створив би сім’ю. А недавно з’ясувалося, що в він зустрів дівчину і, схоже, серйозно в неї закохався. Я спочатку зраділа, нафантазувала в голові купу всього про весілля, онуків і щасливу сім’ю.

Попросила познайомити мене з його дівчиною, тим більше і привід був – мій день народження. Дівчинка, хоч і на вигляд досить скромна і симпатична, виявилася не такою вже простачкою. Працює організатором весіль і свят, вся така креативна, творча і дуже балакуча. Ну не переговорити! Синові слова не дає сказати, постійно перебиває, щоб вставити свої три копійки. Причому з будь-якого питання. Мене обсипала компліментами і хвалебними одами, хоча вперше бачить і я для неї зовсім стороння людина.

Потім ще з’ясувалося, що вона і аніматором в Туреччині і Єгипті встигла попрацювати, а цього літа збирається волонтерити кудись в Індію і сина мого туди тягне. І він уже згоден, хоча до цього далі дому не виїжджав. Така активна дівчина-Водолій не підійде синові-Раку.

Я подивилася її сторінки в соцмережах, а там не життя, а постійне свято – купа друзів, поїздки всякі, походи. Яка там сім’я, який сімейний затишок?!

Загалом, подивилася я на все це і вирішила якось переконати сина, що ця дівчина йому не пара. Тим більше вона Водолій , а чоловікам-Ракам з ними зазвичай не щастить. У мене є така пара в близькому оточенні, так там чоловік все життя потурає примхам дружини, а вона крутить ним, як хоче. Ось тільки як пояснити це все синові, який дуже любить свою подругу і навряд чи захоче прислухатися до моїх аргументів?

Софія, 51 рік.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page