fbpx

Яk Меган Маркл копіює відмінний стиль Кейт Міддлтон: фотопорівняння

Після того, як Меган Маркл стала нареченою принца Гаррі, її стиль зазнав помітних змін. Замість улюблених джинсів в гардеробі екс-актриси з’явилися класичні брюки, зручні балетки вона змінила на розкішні туфлі на підборах, а стильні шкіряні косухи – на витончені пальто. І все це когось нагадує, пише Радіо Максимум

За останній рік Меган Маркл із завзятої американської модниці екстремально швидко перетворилася на елегантну британську леді. Зробити це, втім, було не так вже й складно, адже вона має відмінний приклад – майбутню родичку.

Читайте також: НІЖНИЙ “ЛУК”: ІВАНКА ТРАМП ЗАЧАРУВАЛА ШАНУВАЛЬНИКІВ СВОЇМ ВИТОНЧЕНИМ СТИЛЕМ (ФОТО)

Розповідаємо про деякі виходи Меган Маркл, ідеї яких вона запозичила у Кейт Міддлтон.

Білі пальто і капелюшки

Брюнетки Меган Маркл і Кейт Міддлтон прекрасно знають, що білий колір їм дуже личить, тому одяг світлих відтінків є в гардеробі кожної з них. Ну а знамените пальто Меган, в якому вона з’явилася на публіці після оголошення про заручини з принцом Гаррі, одразу стало хітом продажів.

Клітинка

Класична клітинка – це завжди стильно і дуже по-англійськи. В один з останніх виходів Меган обрала пальто, колірна гамма якого нагадує сукню, у якій Кейт Міддлтон з’явилася значно раніше.

Синій колір

Сукні, пальта і сумки синіх відтінків в гардеробі Меган-актриси з’являлися дуже рідко. Чому вона ігнорувала цей колір раніше – загадка, адже він їй справді личить. Тепер же він синій серед фаворитів майбутньої дружини Гаррі.

Костюми

До знайомства з принцом Гаррі Меган Маркл далеко не завжди носила сукні. У її гардеробі було повно зручного повсякденного одягу. Зараз, звичайно, в джинсах вона вже навряд чи вийде в світ (хіба що на спортивні заходи), однак штани поки ще ніхто не скасовував. У всякому разі, Кейт Міддлтон брючні костюми дуже навіть поважає, так що і Меган може не боятися це робити.

Верхній одяг бежевих і коричневих відтінків

Погодьтеся, що ці відтінки в одязі завжди роблять образ більш елегантним, благородним і, безумовно, виграшним. Кейт – тому приклад. А Меган з успіхом у неї цього вчиться.

Вечірні наряди

На фотосесію після заручин Меган прийшла в довгій чорній спідниці і напівпрозорій блузці, розшитій рослинними візерунками. Схожу прикрасу ми вже бачили. І, як ви думаєте, у кого? Відповідь, звичайно, очевидна: Кейт з’являлася у такому образі в далекому 2014 році.

You cannot copy content of this page