fbpx

Ніжний “лук”: Іванка Трамп зачарувала шанувальників своїм витонченим стилем (фото)

Донька чинного Президента США Іванка Трамп зачарувала всіх американців своїм витонченим стилем. Політик обирає для публічних виходів стримані, ділові та водночас жіночні вбрання, які підкорюють учасників заходу, пише 24канал

Як і знаменита мачуха Іванки, Меланія Трамп, донька Президента не перестає вражати ефектними виходами. Так, під час церемонії призначення нового дипломата, який очолить посольство США в Німеччині, політик вбрала ніжну сукню.

Читайте також: СТАЛО ВІДОМО ЧОМУ ПРИНЦ ГАРРІ, НА ВІДМІНУ ВІД СВОГО БРАТА, БУДЕ НОСИТИ ОБРУЧКУ (ФОТО)

“Мала честь приєднатись до неймовірно знакової церемонії – призначення Майком Пенсом (віце-президент США, – ред.) нашого нового посла в Німеччині. Дипломате Гренелл, впевнена, що ви будете виваженим та натхненним представником нашої країни за кордоном”, – написала Іванка Трамп.

На захід, який провели у Білому домі, політик вбрала темну сукню з квітковим принтом та чорним бантом на талії. Плаття мало широкі рукави, що додало легкості образу. Туфлі на підборах завершили ніжний “лук” Іванки Трамп, а чарівна усмішка привернула увагу всіх присутніх на церемонії.

You cannot copy content of this page