fbpx

“Якби тоді, коли ми здавали ядeрну збрoю нас прийняли до НАТО, ми би мали принципово іншу армію” – Тимошенко

Нещодавно відбулася зустріч лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко з ветеранами та воїнами АТО з 57-ї окремої мотопіхотної бригади, що була сформована на базі батальйонів, створених у 2014 за ініціативою політика у відповідь на військову агрeсію з боку РФ.

У ході зустрічі лідер політсили зазначила, що Україні дуже потрібна перемога, адже без завершення вiйни неможливо налагодити життя у країні.

“З одного боку йде вiйна, з іншого – країну вбuвaє корупція та непрофесійне керівництво. Дуже важко в таких умовах будувати країну та рухатися вперед. Нам потрібен мир і цей мир треба досягати дипломатичним шляхом на базі Будапештського меморандуму та створенням в Україні потужної, озброєної армії, яка здатна захистити кордони і припинити вiйну”, – зазначила пані Тимошенко.

Також політик повідомила, що в планах “Батьківщини” запропонувати суспільству не лише стратегію миру, а й механізми для створення потужної aрмії. За словами Тимошенко, команда партії доклала багато зусиль, щоб сформувати бачення того, як саме необхідно здобувати мир і повертати Донбас і Крим.

Читайте також: В Україні найближчим часом зростуть ціни на бензин і дизпаливо

Слід зазначити, лідер партії назвала символічним те, що зустріч з ветеранами і воїнами відбувалась в день саміту НАТО. Бо, на думку Тимошенко, Україна має зайняти гідну позицію серед держав, що мають на сьогодні найпотужнішу систему колективної безпеки.

“Я глибоко переконана: якби тоді, коли ми здавали ядeрну збрoю, нас прийняли до НАТО – ми би мали принципово іншу армію, у нас не було б вiйни, ми були б сильними, як всі інші учасники системи колективної безпеки НАТО”, – підкреслила політик.

Крім того, лідер “Батьківщини” запропонувала військовим надавати свої пропозиції, які зможуть покращити новий контракт військовослужбовця – над його проектом вже працює команда партії.

Джерело.

You cannot copy content of this page