fbpx

Якось шеф викликав до себе нашу співробітницю Світлану(мати одиначка), після годинної бесіди вона вийшла від нього в сльозах і з тремтячими руками. Світлану буквально колотило. Колеги довго її заспокоювали, а потім вона розповіла нам у чому справа

Наш шеф справжній тиpан.

Мене звати Андрій, і я працюю понад 5 років у великій фінансовій компанії. У колективі приблизно 200 працівників, директор у нас людина дуже жорстка. У компанії існує цілий список правил і положень. Не дай Боже порушити, починається «винос мiзків».

Зайвий раз до шефа в кабінет не ходимо намагаємося йому на очі не потрапляти. Була б можливість змінив би роботу, але іншу шукати марна справа.

І ось якось шеф викликав до себе нашу співробітницю Світлану (мати одиначка) після годинної бесіди вона вийшла від нього в сльозах і з тремтячими руками її буквально колотило. Колеги її довго заспокоювали, а потім вона розповіла нам у чому справа.

У Світлани рік тому сталася біда захвoрів її син. Рік вона його лiкувала в кращій клiніці країни. Лiкування не допомагає потрібно їхати в Німеччину, ну відповідно потрібні гроші. Вона почала шукати покупців на свою квартиру. І тут її викликає шеф і в кабінеті дає оплачений чек на лiкування в Німеччині, ну і відпустку з відкритою датою.

Шеф якого ми всі вважали бездушним видав їй величезну суму грошей! Зі своєї кишені! Ну я все розумію, що таке буває, ну якщо це фахівець високого рівня. А тут рядовому співробітникові так допомогти. Ми його після цього всі почали поважати.

Читайте також: У Бердичеві вівчарка принесла господарям 7 тисяч доларів

Можете не вірити, ваше право, але все сталося саме так, зі Світлани шеф не взяв ні розписок ні будь-яких паперів. Світлана з сином вже в Німеччині. Ми її чекаємо всім колективом.

Здоров’я її синові!

За матеріалами.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page