fbpx

Якості ідеальної дівчини: вміння дати чоловікові відчуття затишку і спокою – це дуже важливо

Дівчина, популярна серед чоловіків, завжди цінується своїм хлопцем більше. Жінка, яка усвідомлює, що навколо повно захоплених очей, впевнена в своїй чарівності і володіє особливим шармом, пише Радіо Максимум

Вона жіночна. Жіночність проявляється у всьому – від стилю одягу до манери спілкування – це якась наближена до канонів поведінка, що запускає в мозку чоловіків програму “завоювати, захистити, захоплюватися”. Власне, жіночність і є головним гачком, який чіпляє чоловіків.

Вона вміє викликати емоції. Мистецтво жінки – знайти баланс, який одночасно окрилить чоловіка і буде тримати його в тонусі. Співвідношення 80:20 – оптимальне. У чотирьох випадках бути милою і доброю, а на п’ятий можна і “обламати” для профілактики. Фактично, це емоційний аналог правила “ближче-далі”, на якому будується прихильність.

У неї є цілі в житті. Дівчина, яка має чітке уявлення, чого вона хоче досягти в житті, приваблює своєю енергією. Цілі можуть бути якими завгодно – від кар’єри і 10 дітей до власного гуртка орігамі та флористики. Але цілі повинні бути.

Читайте також: ОДНА ВАЖЛИВА ВІДМІННІСТЬ МІЖ ТИМ, ЯК КЕЙТ МІДДЛТОН І МЕГАН МАРКЛ ПOЗУЮТЬ НА ФОТО

З нею комфортно. Вміння дати чоловікові відчуття затишку і спокою – це дуже важлива якість. І вона, перш за все, пов’язана з навичками спілкування. Вислухати, погладити по плечу, колись приголубити, колись підбадьорити – розуміюча жінка дуже цінується чоловіками.

Вона самодостатня. Класно, коли дівчина знає, чим наповнити своє життя у відсутності чоловіка. Чоловік, хоч і є дуже важливим елементом, але він не єдине світло у віконці і сенс життя. Дівчина, чиє життя наповнене подіями, притягує до себе, а не приклеюється як п’явка, викачуючи енергію. Простий тест: дівчина, яка на самоті знаходить собі заняття і не ниє про те, щоб чоловік терміново її розважив, володіє цією якістю.

You cannot copy content of this page