fbpx

Яні приснився страшний сон, ніби вона в чорній сукні виходить заміж. «Не до добра це»,- подумалося їй. Сьогодні так багато треба зробити, а цей сон, хоч бери і сиди в хаті. Проте, може не все так жпогано? Треба перечитати поради в інтернеті

І маєш, як відчувала – сни з середи на четвер нічого доброго для кар’єри не віщують! Отак і буде сидіти в менеджерах до кінця днів своїх! Не буде у неї ні поїздок в Туреччину, ні фотографій з Парижу, ні брендового одягу з Італії. Базар в Хмельницькому чи Чернівцях – ось найкращий варіант її фешн мрій. А вона так хоче ті туфлі з вітрини магазину, що кожного дня манять її і обіцяють неземну легкість і зручність! Вона літатиме, мов фея, без жодної важкості і мозолів. Ці туфлі зроблять її стрункішою, вродливішою, як в казці з Попелюшкою, що розпочалася саме з туфель. А там все інше підтягнеться чарівним чином.

Але чарівним чином її сон каже, що «виходити заміж» – то ще дуже не скоро вона вийде заміж і переживе печаль. А як не переживати печаль, якщо заміж не беруть? Ці сонники-розумники взагалі тямлять, що пишуть? Отже, Андрій таки буде тягнути з тим освідченням, поки вона не посивіє. А що з нього взяти? Більш не романтичного хлопця ще світ не бачив. Принесе ту квітку і думає, що вона має на голові ходити від щастя.

Спочатку вона натякала на більші букети аби було не соромно в соціальну мережу кинути, але з цього всього він зрозумів, що вона любить троянди і носив їх кожен день. А вона троянди не любить, вона любить багато троянд – це дві великі різниці! Потім вона сказала, що досить носити квіти, краще носити цукерки. Тепер у неї лишні кілограми, але щасливий Андрій, бо він, нарешті, бачить задоволений погляд, що з коробок цукерок перебігає на нього.

А тепер найстрашніше – чорна сукня. Гуглити чи ні? Вона смілива і просто посидить вдома. Будь ласка – неприємності різного ступеня складності, крах стосунків, планів, сумні новини і такі ж емоції. Приїхали. Чи краще сказати, джек-пот. Виграла усі три фішки. Пощастило як ніколи. З роботи її звільнять, Андрій її кине і ніяких туфель їй не бачити. Подзвонила до подруги.

– Привіт. Що робиш? На роботі. Я не піду. Мені такий сон наснився. Поганий. Я виходжу заміж в чорній сукні за Андрія. Волосся розпущене, ми такі веселі, сміємося. Далі не пам’ятаю. Так, загуглила. Пишуть, що проблеми на роботі і в особистому житті. Ой, що ти видумуєш, не мене звільнять, бо я на роботу не ходжу, а я на роботу не піду, щоб мене не звільнили. Ти подруга чи хто?

Кинула слухавку. Нічого Ліда не розуміє. Добре їй на роботі, бо вона вже старший бухгалтер, веде якісь ферми. Грошей купа і ще з фермером шури-мури крутить. То й вона на таку б роботу літала і без туфель. Сиділа б тихо і раділа. А ні, в чуже життя лізе з повчаннями!

– Андрію, що робиш? Що з голосом? Ні, ти тихо говориш. Ти де? На роботі тихо говориш? Ти мене за кого маєш? Кажи з ким ти зараз! На якій нараді? Ти мені тут на вуха не навішуй! На нараді столяр!
Кинув слухавку? Ні, вона з собою так не дозволить говорити!

– Ти кинув слухавку?!! Мене нічого не вкусило, просто май сміливість сказати, що ти за субчик. Я? Сам такий!!!

От і сон. Все збіглося! І не вір після цього в сни.

Автор: Ксеня Ропота.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page