fbpx

Є у мого чоловіка двоюрідна сестра Вікторія і вона ні мене, ні свого брата (мого чоловіка) не запросила на своє весілля. Причому від родичів ми дізналися, що була запрошена абсолютно вся рідня, крім нас

Є у мого чоловіка двоюрідна сестра Вікторія. Вона старша за нього на 2 роки. Так ось, вона зовсім з нами перестала спілкуватися, та ще й затаїла глибоку образу. Та так, що при зустрічі перестала вітатися або ж віталася через раз. Вічно робила вигляд, ніби не помітила або взагалі скляним поглядом дивилася крізь нас, ніби ми прозорі. Ні розмову не підтримає, коли ми разом у колі сім’ї, ні просто не запитає як справи — в загальному нічого. Але останньою краплею стало те, що вона ні мене, ні свого брата (мого чоловіка) не запросила на своє весілля. Причому від родичів ми дізналися, що була запрошена абсолютно вся рідня, крім нас.

А все тому, що ми одружилися раніше за неї і відсвяткували весілля раніше за неї, а вона ж старша! І мій чоловік повинен був “зачекати” поки вона першою заміж вискочить.

Вона йому так і сказала:

— Ви влізли без черги! Була моя черга, а ви все зіпсували!

Ми з чоловіком щиро не розуміємо, що ми такого їй зіпсували. Найцікавіше, що вона відмовляється навіть пояснити, що має на увазі під цією фразою! Вона вважає за краще досі, при розмові з нами на цю тему фиркнути і зробивши скривджене лице, вийти з кімнати.

Причому на нашому весіллі вона була, та ще й “відривалася” по повній програмі.

Чоловік мені сказав:

— Не хоче бачити нас на весіллі, ну і дідько з нею! І ми принципово не підемо, та ще й рідні розповімо про її витівки, нехай потім сама відповідає на питання чому нас не було на весіллі.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page